Nieuws

Bericht 1271 t/m 1280 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc hard onderuit tegen Bentelo

28 januari 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond met ruime cijfers verloren van Bentelo. Na een ruststand van 15-13 werd er uiteindelijk met 28-21 verloren. Door deze nederlaag zakt de ploeg van trainer Osvaldo Gomes 2 plekken en nemen ze nu een 8ste plaats in op de ranglijst.

lees meer

Eurotech Bevo Hc moet in slotfase buigen

28 januari 2013

Dankzij de recente winstpartijen tegen Quintus en Hurry Up waren de heren van Eurotech Bevo Hc met vertrouwen naar Volendam gereisd om het daar op te nemen tegen de regerend landskampioen en huidige koploper.

lees meer

Dames B2 mag niet winnen van Rapiditas B1

27 januari 2013

Rapiditas en Bevo verruilen hun positie op de ranglijst. Helaas voor de dames van Eurotech Bevo blijven de punten in Weert. Een goede voorbereiding lag ten grondslag voor de confrontatie met rivaal Rapiditas.

lees meer

Het weekend van Heren A1

22 januari 2013

Afgelopen Zaterdagmiddag reisden onze Heren A1 af naar het Belgische Tongeren om in het voorprogramma te spelen van de BeneLuxLiga wedstrijden die later deze avond zouden plaatsvinden. Op zondag nog en comptitiewedstrijd tegen Swift2000.

lees meer

Eerste overwinning in het nieuwe jaar voor dames Eurotech Bevo Hc

20 januari 2013

De dames van Eurotech Bevo HC hebben zaterdagavond beide punten in Panningen weten te houden. Laagvlieger PSV wed na een ruststand van 15-14 uiteindelijk met 32-25 verslagen.

lees meer

Hellas onderuit bij Heren 2 Eurotech Bevo Hc

19 januari 2013

Vrijdag 18 januari was er de inhaalwedstrijd van de Heren 2 van Eurotech Bevo Hc. Na eerder deze week de eerste punten te hebben gepakt, waren de heren super gemotiveerd om meer punten te pakken. Echter Hellas, de nummer 4 van de ranglijst, is niet de minste tegenstander.

lees meer

Uitstekende start nieuwe jaar voor Eurotech Bevo Hc

14 januari 2013

In de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar moesten de mannen van Eurotech Bevo Hc meteen aan de bak.

lees meer

Dames A2 kruist de degens met HVB Blerick A1

14 januari 2013

Op het programma van de Eurotech Bevo A2 Dames stond afgelopen zondag 13 Januari een Limburgse Derby tegen HVB Dames A1 op het menu.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc komen net tekort in Heemskerk

13 januari 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun eerste wedstrijd in het nieuwe jaar niet in winst weten om te zetten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kan met tevredenheid terugkijken op LHD

30 december 2012

Kort na de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc al weer een volgende evenement op het programma.