Nieuws

Bericht 1251 t/m 1260 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc laat overwinning glippen

11 maart 2013

In de derde speelronde van de nacompetitie moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op bezoek bij AHV Swift uit Arnhem. Een lastige tegenstander voor de Heldenaren, zoals de laatste onderlinge ontmoeting had aangetoond.

lees meer

Drie kampioenen

10 maart 2013

Alle 3 de teams die afgelopen weekend de kampioensvlag uit de kast konden halen, zijn daarin geslaagd.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc blijven winnen!

10 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond de goede lijn van de afgelopen weken weten door te trekken. Ditmaal werd Borhave verslagen en boekte de ploeg van trainer Osvaldo Gomes al weer de 4de overwinning op rij.

lees meer

Jongens D1 kampioen

10 maart 2013

De jongens D jeugd zijn afgelopen zaterdag overtuigend kampioen geworden in hun klasse. Bevo is blij met dit team wat in de afgelopen maanden niet alleen qua niveau maar ook in aantal enorm gegroeid is.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft op koers

04 maart 2013

Zo snel mogelijk veilig spelen, niet in de echte strijd tegen degradatie verwikkeld raken, dat was het devies voor de mannen van Eurotech Bevo Hc bij de start van de nacompetitie.

lees meer

Laatste Play-off thuiswedstrijd Eurotech Bevo A1

04 maart 2013

Op zondag 3 Maart stond de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen Sittardia Heren A1. De resterende 2 wedstrijden zullen in Beek en Sittard gespeeld worden voordat de de kampioen van dit seizoen bekend wordt.

lees meer

Opnieuw winst voor dames Eurotech Bevo Hc

03 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een uitstekend gespeelde wedstrijd wederom beide punten mee naar Panningen genomen. Door dit resultaat blijven ze nog steeds in de race voor een plek in de nacompetitie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc loot thuiswedstrijd

25 februari 2013

Maandagmiddag heeft de loting plaats gevonden van de kwartfinales van de beker bij de heren.

lees meer

Eurotech Bevo Hc slaat belangrijke eerste slag

25 februari 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc lijken de teleurstelling van het mislopen van de play offs goed verwerkt te hebben. In de eerste week na afloop van de reguliere competitie werden zowel in het bekertoernooi, als in de nacompetitie overwinningen geboekt.

lees meer

Eurotech Bevo Hc soeverein naar kwartfinales

25 februari 2013

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond zo kort na de teleurstellende afloop van de reguliere competitie een pittig weekje op het programma.