Nieuws

Bericht 1251 t/m 1260 van in totaal 1601 berichten.

lees meer

Dames verliezen ook laatste thuiswedstrijd

28 april 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen niet weten te winnen.

lees meer

Robin Gielen geniet bij Eurotech Bevo Hc

26 april 2013

Aan het einde van het vorige seizoen kon Eurotech Bevo Hc de komst van oud-speler Robin Gielen melden. De inmiddels 36-jarige Weertenaar ging zich vanaf dat moment bezig houden met de training en coaching van de heren A-jeugd.

lees meer

Gerda Kusters geridderd

26 april 2013

Het heeft hare majesteit koningin Beatrix behaagd om Gerda Kusters-Maas te benoemen tot Lid van Oranje Nassau.

lees meer

Dario Polman naar Eurotech Bevo Hc

24 april 2013

Voor de spelers van Eurotech Bevo Hc zit het seizoen erop, na het duel van afgelopen zaterdag tegen Swift. Voor de leden van de technische commissie is het seizoen daarentegen in volle hevigheid gaande.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc “starten voorbereiding nieuwe seizoen”

22 april 2013

Het was op voorhand al duidelijk uitgesproken dat de nacompetitie vooral in het teken zou staan als start van de voor bereiding op het nieuwe seizoen.

lees meer

Wij zoeken..... JOU!

21 april 2013

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het versterken van onze activiteitencommissie. Ben JIJ degene die we zoeken?

lees meer

Eurotech Bevo Hc sluit af in stijl

21 april 2013

Op het programma stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc de zesde en laatste speeldag van de play down-competitie. Qua stand op de ranglijst een wedstrijd om des keizers baard.

lees meer

Succesvolle handbaltour langs alle basisscholen in de gemeente Peel en Maas

18 april 2013

Handbalvereniging Eurotech Bevo Hc maakt ook dit jaar weer met veel succes een heuse tour langs alle basisscholen in de gemeente Peel en Maas. In de persoon van combinatiefunctionaris en oud-international Ron Klemann krijgen alle leerlingen van groep 3 t/m 8 lessen balvaardigheid en handbal aangeboden.

lees meer

Opnieuw verlies dames Eurotech Bevo Hc

18 april 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook de 2de wedstrijd in de nacompetitie niet weten te winnen. In Panningen bleek DSS uit Heemskerk een maatje te groot voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Sportieve revanche?

16 april 2013

Na de zwakke wedstrijd tegen DSVD, waarvan uiteindelijk het behaalde punt als enige van belang bleek (plaatsing nacompetitie), volgde een zwakke wedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie uit bij Borhave. Deze week nu twee thuiswedstrijde om het beter te gaan doen.