Nieuws

Bericht 1241 t/m 1250 van in totaal 1578 berichten.

lees meer

Jeroen van de Beuken in Oranje

31 maart 2013

De bondscoaches Schmetz en Fiege hebben Jeroen van de Beuken opgeroepen voor de dubbele EK-kwalificatie ontmoeting tegen Oekraïne dinsdag in Kiev en zondag in Almere.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A1 op bezoek bij TBV Lemgo

30 maart 2013

Afgelopen woensdag, 27 maart, vertrokken de Eurotech Bevo Heren A1 naar Lemgo voor een oefenwedstrijd tegen de TBV Lemgo Herren B1.

lees meer

Heren A Eurotech Bevo Hc Limburgs kampioen

27 maart 2013

Voor de derde achtereenvolgende keer heeft het heren A-team van Eurotech Bevo Hc beslag gelegd op het Limburg kampioenschap

lees meer

Smurf jij ook mee op kamp dit jaar?

26 maart 2013

Bevo's Smurfenkamp 2013. Smurf jij ook mee? Download dan snel het inschrijfformulier met alle informatie!

lees meer

Eurotech Heren A1 verzekerd van deelname aan NK

26 maart 2013

Afgelopen weekend hebben de Heren A1 een ticket bemachtigd voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 27 april te Amsterdam.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc kunnen niet stunten tegen koploper

24 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben niet voor een verrassing weten te zorgen tegen koploper DOS.

lees meer

Nick de Kuyper maakt zich op voor de dubbel tegen Oekraïne

21 maart 2013

Vorig jaar oktober is de kwalificatie voor het EK Handbal Heren (12 tot en met 26 januari 2014, Denemarken) van start gegaan. Begin volgende maand wordt de kwalificatiereeks weer hervat met een dubbele confrontatie tegen Oekraïne.

lees meer

Eurotech Bevo Hc bezegelt lot HARO

17 maart 2013

In de vierde speelronde van de nacompetitie konden al de eerste beslissingen vallen. Bij winst zouden de mannen van Eurotech Bevo Hc zich nagenoeg veilig spelen in de play downs en zou tegelijkertijd tegenstander HARO degradatie niet meer kunnen ontlopen.

lees meer

Opnieuw winst dames Eurotech Bevo Hc

17 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond hun 5de wedstrijd op rij in winst weten om te zetten. Ditmaal was het Nieuwegein dat met lege handen huiswaarts werd gestuurd.

lees meer

Overtuigende bekerwinst Eurotech Bevo Hc

14 maart 2013

Voor het eerst sinds lange tijd kregen de supporters van Eurotech Bevo Hc weer eens de kans om een thuiswedstrijd in het bekertoernooi te bezoeken. Na 5 keer op rij een uitwedstrijd geloot te hebben, kregen de Heldenaren dit keer E&O, in eigen huis, op bezoek.