Nieuws

Bericht 1231 t/m 1240 van in totaal 1463 berichten.

lees meer

Bart Hofmeyer nieuwe trainer Eurotech Bevo Hc 2

21 mei 2012

Als debuterend trainer beleefde Bart Hofmeyer een succesvol jaar bij de dames van Eurotech Bevo Hc. Met de ploeg die in het seizoen ervoor gedegradeerd was uit de eredivisie wist hij de nacompetitie te bereiken, waarin uiteindelijk V&L de sterkste was.

lees meer

Mark van den Beucken verkozen tot beste doelman

21 mei 2012

Net als een week eerder door de jongste selectie van de afdeling Limburg was gepresteerd, legde afgelopen weekend ook de oudste Limburgse selectie beslag op het Nederlands kampioenschap.

lees meer

Bekerwinst voor Heren A1

21 mei 2012

Op zondag 20 mei vertrok het team van heren A naar Maasbree waar de bekerfinale plaats zou vinden. Tegenstander was het heren A1 team van BFC uit Beek.

lees meer

AHV Swift wint BRUURS Beloftentoernooi 2012

17 mei 2012

De dag na hemelvaart stond traditiegetrouw het BRUURS Beloftentoernooi op het programma. De uitslagen van het toernooi op een rij.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A kruisen de degens in halve finale

08 mei 2012

Op zondag 6 mei togen Heren A naar sportcomplex De Haamen in Beek voor de halve finale van de afdelingsbeker tegen Loreal uit Venlo.

lees meer

Eurotech Bevo Hc verrast titelfavoriet

07 mei 2012

De strijd om de plaatsen 3 en 4 die recht geven op deelname aan de BeNeLux-liga van volgend seizoen is in alle hevigheid losgebarsten.

lees meer

Schorsing Marijn Sinkeldam vernietigd

03 mei 2012

Naar aanleiding van de uitspraak op 15 februari van de rechtbank te Arnhem wil het NHV het volgende meedelen. Op 15 februari 2012 heeft de rechtbank te Arnhem de door de Commissie van Beroep aan Marijn Sinkeldam (Eurotech Bevo HC) opgelegde schorsing vernietigd.

lees meer

Eurotech Bevo Hc slaat belangrijke slag

30 april 2012

In Panningen stond afgelopen weekend de belangrijke zevende speelronde op het programma. In de spannende strijd om de vierde plaats kreeg Eurotech Bevo Hc te maken met rechtstreekse concurrent E&O.

lees meer

Koninklijke Onderscheiding

27 april 2012

Frank van den Beucken is vanmorgen voor zijn activiteiten op het gebied van de handbalsport, benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau.

lees meer

Eurotech Bevo Hc haakt af in strijd om derde plaats

23 april 2012

In een seizoen van hoge pieken en diepe dalen beleefde Eurotech Bevo Hc in speelronde 6 één van haar mindere dagen. Op bezoek bij Hurry Up gingen de Heldenaren op jacht naar de derde plek op de ranglijst.