Nieuws

Bericht 1231 t/m 1240 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Wij zoeken..... JOU!

21 april 2013

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het versterken van onze activiteitencommissie. Ben JIJ degene die we zoeken?

lees meer

Eurotech Bevo Hc sluit af in stijl

21 april 2013

Op het programma stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc de zesde en laatste speeldag van de play down-competitie. Qua stand op de ranglijst een wedstrijd om des keizers baard.

lees meer

Succesvolle handbaltour langs alle basisscholen in de gemeente Peel en Maas

18 april 2013

Handbalvereniging Eurotech Bevo Hc maakt ook dit jaar weer met veel succes een heuse tour langs alle basisscholen in de gemeente Peel en Maas. In de persoon van combinatiefunctionaris en oud-international Ron Klemann krijgen alle leerlingen van groep 3 t/m 8 lessen balvaardigheid en handbal aangeboden.

lees meer

Opnieuw verlies dames Eurotech Bevo Hc

18 april 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook de 2de wedstrijd in de nacompetitie niet weten te winnen. In Panningen bleek DSS uit Heemskerk een maatje te groot voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Sportieve revanche?

16 april 2013

Na de zwakke wedstrijd tegen DSVD, waarvan uiteindelijk het behaalde punt als enige van belang bleek (plaatsing nacompetitie), volgde een zwakke wedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie uit bij Borhave. Deze week nu twee thuiswedstrijde om het beter te gaan doen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc stelt koppositie playdowns zeker

15 april 2013

Na de uitschakeling uit het bekertoernooi was het de vraag of Eurotech Bevo Hc zich weer zou kunnen opladen voor speelronde 5 van de playdowns.

lees meer

Valse start dames Eurotech Bevo Hc

14 april 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag hun eerste wedstrijd in de nacompetitie kansloos verloren.

lees meer

Climax in de eerste divisie dames en afscheid Ingrid Janssen

03 april 2013

De eerste divisie dames is tot een hoogtepunt gekomen. Gaan de dames van Bevo de nacompetitie in? Tevens zal er aandacht zijn voor het naderende afscheid van Ingrid Janssen. Kom dus allemaal kijken komende zaterdag!

lees meer

Jeroen van de Beuken in Oranje

31 maart 2013

De bondscoaches Schmetz en Fiege hebben Jeroen van de Beuken opgeroepen voor de dubbele EK-kwalificatie ontmoeting tegen Oekraïne dinsdag in Kiev en zondag in Almere.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A1 op bezoek bij TBV Lemgo

30 maart 2013

Afgelopen woensdag, 27 maart, vertrokken de Eurotech Bevo Heren A1 naar Lemgo voor een oefenwedstrijd tegen de TBV Lemgo Herren B1.