Nieuws

Bericht 1221 t/m 1230 van in totaal 1530 berichten.

lees meer

Robin Berkers stopt bij Eurotech Bevo Hc

04 februari 2013

Aan het eind van het seizoen neemt keeper Robin Berkers afscheid van Eurotech Bevo HC.

lees meer

Regelmatige overwinning dames Eurotech Bevo Hc

03 februari 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond beide punten in Panningen weten te houden.

lees meer

Zeer tevreden coach over de wedstrijd van de dames Bevo B2

03 februari 2013

Na een teleurstellende wedstrijd tegen Rapiditas waren de meiden van Eurotech Bevo Hc B2 erop gebrand om een en ander recht te zetten tegen de dames van Vios B1.

lees meer

Eurotech Bevo Hc verliest strijd rond de rust

31 januari 2013

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond op een ongewone woensdagavond het inhaalduel tegen OCI/Lions op het programma. Een belangrijk duel met het oog op de strijd om de play off-plaatsen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc hard onderuit tegen Bentelo

28 januari 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond met ruime cijfers verloren van Bentelo. Na een ruststand van 15-13 werd er uiteindelijk met 28-21 verloren. Door deze nederlaag zakt de ploeg van trainer Osvaldo Gomes 2 plekken en nemen ze nu een 8ste plaats in op de ranglijst.

lees meer

Eurotech Bevo Hc moet in slotfase buigen

28 januari 2013

Dankzij de recente winstpartijen tegen Quintus en Hurry Up waren de heren van Eurotech Bevo Hc met vertrouwen naar Volendam gereisd om het daar op te nemen tegen de regerend landskampioen en huidige koploper.

lees meer

Dames B2 mag niet winnen van Rapiditas B1

27 januari 2013

Rapiditas en Bevo verruilen hun positie op de ranglijst. Helaas voor de dames van Eurotech Bevo blijven de punten in Weert. Een goede voorbereiding lag ten grondslag voor de confrontatie met rivaal Rapiditas.

lees meer

Het weekend van Heren A1

22 januari 2013

Afgelopen Zaterdagmiddag reisden onze Heren A1 af naar het Belgische Tongeren om in het voorprogramma te spelen van de BeneLuxLiga wedstrijden die later deze avond zouden plaatsvinden. Op zondag nog en comptitiewedstrijd tegen Swift2000.

lees meer

Eerste overwinning in het nieuwe jaar voor dames Eurotech Bevo Hc

20 januari 2013

De dames van Eurotech Bevo HC hebben zaterdagavond beide punten in Panningen weten te houden. Laagvlieger PSV wed na een ruststand van 15-14 uiteindelijk met 32-25 verslagen.

lees meer

Hellas onderuit bij Heren 2 Eurotech Bevo Hc

19 januari 2013

Vrijdag 18 januari was er de inhaalwedstrijd van de Heren 2 van Eurotech Bevo Hc. Na eerder deze week de eerste punten te hebben gepakt, waren de heren super gemotiveerd om meer punten te pakken. Echter Hellas, de nummer 4 van de ranglijst, is niet de minste tegenstander.