Nieuws

Bericht 1221 t/m 1230 van in totaal 1548 berichten.

lees meer

Dames D2 kampioen

12 maart 2013

In sporthal `De Heuf` stond de echte topwedstrijd van de meiden D2 op het programma. Bevo HC D2 moest als koploper tegen de nummer twee Rapiditas D1 aantreden. Het onderlinge verschil was twee punten met nog twee wedstrijden te spelen. Een echte kampioenswedstrijd dus.

lees meer

Dames B3 ongeslagen kampioen

12 maart 2013

Met dertien speelsters in de B3 ging het seizoen 2012-2013 van start. In het begin nog even wennen aan elkaar, maar ondanks dat eindigde (op één gelijk spel na) iedere wedstrijd in een overwinning.

lees meer

Eurotech Bevo Hc laat overwinning glippen

11 maart 2013

In de derde speelronde van de nacompetitie moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op bezoek bij AHV Swift uit Arnhem. Een lastige tegenstander voor de Heldenaren, zoals de laatste onderlinge ontmoeting had aangetoond.

lees meer

Drie kampioenen

10 maart 2013

Alle 3 de teams die afgelopen weekend de kampioensvlag uit de kast konden halen, zijn daarin geslaagd.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc blijven winnen!

10 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond de goede lijn van de afgelopen weken weten door te trekken. Ditmaal werd Borhave verslagen en boekte de ploeg van trainer Osvaldo Gomes al weer de 4de overwinning op rij.

lees meer

Jongens D1 kampioen

10 maart 2013

De jongens D jeugd zijn afgelopen zaterdag overtuigend kampioen geworden in hun klasse. Bevo is blij met dit team wat in de afgelopen maanden niet alleen qua niveau maar ook in aantal enorm gegroeid is.

lees meer

Eurotech Bevo Hc blijft op koers

04 maart 2013

Zo snel mogelijk veilig spelen, niet in de echte strijd tegen degradatie verwikkeld raken, dat was het devies voor de mannen van Eurotech Bevo Hc bij de start van de nacompetitie.

lees meer

Laatste Play-off thuiswedstrijd Eurotech Bevo A1

04 maart 2013

Op zondag 3 Maart stond de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen Sittardia Heren A1. De resterende 2 wedstrijden zullen in Beek en Sittard gespeeld worden voordat de de kampioen van dit seizoen bekend wordt.

lees meer

Opnieuw winst voor dames Eurotech Bevo Hc

03 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een uitstekend gespeelde wedstrijd wederom beide punten mee naar Panningen genomen. Door dit resultaat blijven ze nog steeds in de race voor een plek in de nacompetitie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc loot thuiswedstrijd

25 februari 2013

Maandagmiddag heeft de loting plaats gevonden van de kwartfinales van de beker bij de heren.