Nieuws

Bericht 1181 t/m 1190 van in totaal 1600 berichten.

lees meer

Geluk afdwingen

26 september 2013

Deze week wordt in Naaldwijk aangetreden tegen WPK/ Westlandia. Westlandia is een van de vele handbalclubs uit het Westland en maakte vorig seizoen een verdienstelijke rentree in de eerste divisie.

lees meer

Ook Maatschappelijke Stages bij Bevo Hc!

24 september 2013

Ook bij handbalvereniging Bevo Hc kunnen leerlingen van het middelbaar onderwijs hun Maatschappelijke Stage Peel & Maas invullen. Ze helpen dan vooral mee bij de trainingen van de jeugd. Op deze manier leren ze hoe leuk vrijwilligerswerk en het enthousiasmeren en iets leren van de jeugd kan zijn.

lees meer

Heren 2 wint van Aalsmeer 2

23 september 2013

Heren 2 heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Met 31-24 werd in eigen huis verdiend gewonnen van Aalsmeer 2. Bekijk beelden van deze wedstrijd en een speciale presentatieflyer.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

23 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag al hun 2de nederlaag geleden van dit nog prille seizoen. In Panningen waren de reservers van Quintus te sterk voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Dames 1 presenteert: De Dweilmeiden

20 september 2013

In de weken dat er een thuiswedstrijd wordt gespeeld zullen aanhangers van dames 1 aan u worden gepresenteerd. Tevens zal er dan een voorbeschouwing op de aankomende thuiswedstrijd worden gedaan met de betreffende supporter(s). De eerste supporters die wij willen presenteren zijn de dweilmeiden: Rachel & Tessa.

lees meer

Quintus, sportieve revanche voor vorig seizoen en vorige week...

18 september 2013

De reserves van Quintus zijn aankomende zaterdag de tegenstander van de Bevo-meiden in de eigen hal de Heuf. Dit team eindigde vorig jaar boven de Bevo-meiden en levert ieder jaar enkele meiden door aan Quintus 1.

lees meer

Dames F1 speelt hun allereerste competitiewedstrijd

17 september 2013

Vandaag zondag 15 september stond de allereerste echte competitiewedstrijd van hun prille handbalcarrière op het programma. Ja, zelfs met een echt scorebord.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint kraker tegen Fiqas Aalsmeer

15 september 2013

In een goed gevulde Sporthal De Heuf hebben de mannen van Eurotech Bevo Hc de wedstrijd tegen Fiqas Aalsmeer gewonnen. Na een prima eerste helft (15-11), wonnen de Bevo-mannen uiteindelijk met 23-22.

lees meer

Ruime nederlaag dames Eurotech Bevo Hc

15 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de goede seizoensopening van vorige week geen vervolg kunnen geven. In Heemskerk werd na een ruststand van 14-12 uiteindelijk met 32-20 verloren van DSS.

lees meer

Dames 1 presenteert: Pien Koopmans

14 september 2013

Dames 1 speelt dit weekend uit en om het thuisfront toch op de hoogte te houden van het wel en wee van dames 1 rondom wedstrijden publiceert Dames 1 het wedstrijdverslag en de voorbeschouwing aan het begin van de week en nu ook personal profiles.