Nieuws

Bericht 1161 t/m 1170 van in totaal 1601 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc ontvangt landskampioen

22 oktober 2013

Komend weekend is weer een interessante graadmeter. Op bezoek in sporthal De Heuf komt regerend landskampioen en ook dit seizoen weer topfavoriet voor de titel Volendam. De ploeg van coach Mark Schmetz hoefde tot dusver slechts één nederlaag te incasseren, uit bij Aalsmeer, en is daarmee de equipe met de minste verliespunten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc vertoont groeistuipen

21 oktober 2013

Na afloop van het duel tegen Hurry Up en met de voorgaande wedstrijd tegen Lions in het achterhoofd, is duidelijk dat Eurotech Bevo Hc alle kenmerken heeft van een jonge, getalenteerde, maar ook nog onervaren ploeg. Hoge pieken en diepe dalen wisselen elkaar in snel tempo af.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc winnen van PSV

21 oktober 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond hun 2de overwinning van dit seizoen behaald. Nadat beide ploegen elkaar met de rust nog in evenwicht hielden(12-12) werd het uiteindelijk 27-22 voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Tijd om op te gaan staan!

18 oktober 2013

De Bevo-dames zijn met uitzondering van de openingswedstrijd, stroef aan het seizoen begonnen. Zaterdag wacht PSV, de ploeg die juist heel goed is gestart in de competitie.

lees meer

Datum Algemene Ledenvergadering verplaatst

17 oktober 2013

Nieuwe datum: woensdag 27 november. In verband met het feit dat het weekbericht naar de leden vanaf 22 oktober pas weer vesrtuurd wordt met nieuwe informatie volgt hier een mededeling van het bestuur.

lees meer

Eurotech Bevo Hc treft directe concurrent

15 oktober 2013

In de strijd om één van de play off-plaatsen krijgen de mannen van Eurotech Bevo Hc komende zaterdag te maken met een directe concurrent. In Zwartemeer moet de ploeg van coach Martin Vlijm het immers opnemen tegen JMS/Hurry Up.

lees meer

Indrukwekkend optreden Eurotech Bevo Hc

14 oktober 2013

In speelronde 5 van de handbaleredivisie stond een duel op het programma waarbij Limburgse handballiefhebbers gewoonlijk hun vingers aflikken. Tegenover elkaar stonden de teams van Eurotech Bevo Hc en OCI/Lions, twee ploegen die in hun onderlinge ontmoetingen steevast zorgen voor spanning en spektakel.

lees meer

Zwakke 2de helft nekt dames Eurotech Bevo Hc

14 oktober 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben ook hun 3de uitwedstrijd van dit seizoen niet in winst weten om te zetten. Na een 14-15 ruststand was het Bentelo dat in de 2de helft orde op zaken stelde en uiteindelijk de wedstrijd met 27-21 wist te winnen.

lees meer

Dames (en begeleiding) snakken naar een overwinning

11 oktober 2013

Na een hele goede openingswedstrijd, die gevolgd werd door een tik op de neus tegen DSS uit, volgden twee ongelukkige wedstrijden, waaruit 1 punt werd gehaald waar het er ook 4 hadden kunnen zijn, is dames 1 in een dipje beland.

lees meer

Getergde Lions op bezoek bij Eurotech Bevo Hc

11 oktober 2013

In wedstrijd 5 van de competitie stuiten de heren van Eurotech Bevo Hc op een getergde tegenstander. Op bezoek in sportarena De Heuf komt titelkandidaat Lions, die afgelopen weekend in eigen huis een nederlaag moest slikken tegen Volendam.