Nieuws

Bericht 1151 t/m 1160 van in totaal 1578 berichten.

lees meer

Solide verdediging brengt Eurotech Bevo Hc ruime winst

07 oktober 2013

De eerste overwinning van het seizoen, uitgerekend tegen koploper Aalsmeer, heeft de heren van Eurotech Bevo Hc zichtbaar goed gedaan. In het duel tegen Quintus van afgelopen zaterdag konden de Bevo-mannen de handballiefhebbers weliswaar nog niet echt bekoren, maar werd wel met overtuiging beslag gelegd op twee belangrijke punten.

lees meer

Opnieuw geen punten voor dames Eurotech Bevo Hc

07 oktober 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het HV Nieuwegein dat beide punten mee nam uit Panningen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Wim Knippenbergh

05 oktober 2013

In de weken dat er een thuiswedstrijd wordt gespeeld zullen aanhangers van dames 1 aan u worden gepresenteerd. De supporter die wij willen presenteren is: Wim Knippenbergh.

lees meer

Zaterdag 5 oktober - Bevo Hc vs Nieuwegein

04 oktober 2013

Aankomende zaterdag treden de Bevo-dames thuis aan tegen Nieuwegein. Nieuwegein is een team dat twee jaar geleden uit de eredivisie degradeerde en waarbij het team toen uit elkaar viel.

lees meer

Mededelingen bestuur

03 oktober 2013

Namens het bestuur aandacht voor het volgende: Bericht over LEDENPASJES bij wedstrijden van Heren 1, Dames 1 en Heren 2. Nieuwe datum Algemene Ledenvergadering. Mutatiesbonnencommissie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc hervat de competitie met een uitwedstrijd

03 oktober 2013

Na de thuisoverwinning van de heren van Eurotech Bevo Hc tegen Fiqas/Aalsmeer volgde er een gedwongen rustpauze. Door de Supercup en de wedstrijden voor de Benelux liga lag de Nederlands handbalcompetitie 2 weken stil.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc spelen gelijk in Naaldwijk

30 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond 1 punt meegenomen uit Naaldwijk. Na een ruststand van 13-16 werd het uiteindelijk 27-27, een uitslag waren beide ploegen tevreden mee konden zijn.

lees meer

Dames 1 presenteert: Anke Richters

27 september 2013

Aankomende zaterdag staat de tweede uitwedstrijd op het programma voor Dames 1 en zal er dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Anke Richters. Anke is één van de twee keepsters van Dames 1 en daarnaast ook de aanvoerder van de ploeg.

lees meer

Geluk afdwingen

26 september 2013

Deze week wordt in Naaldwijk aangetreden tegen WPK/ Westlandia. Westlandia is een van de vele handbalclubs uit het Westland en maakte vorig seizoen een verdienstelijke rentree in de eerste divisie.

lees meer

Ook Maatschappelijke Stages bij Bevo Hc!

24 september 2013

Ook bij handbalvereniging Bevo Hc kunnen leerlingen van het middelbaar onderwijs hun Maatschappelijke Stage Peel & Maas invullen. Ze helpen dan vooral mee bij de trainingen van de jeugd. Op deze manier leren ze hoe leuk vrijwilligerswerk en het enthousiasmeren en iets leren van de jeugd kan zijn.