Nieuws

Bericht 1131 t/m 1140 van in totaal 1604 berichten.

lees meer

Mini-toernooi in Maasbree 16 november

18 november 2013

Afgelopen zaterdag stond alweer het tweede mini-toernooi voor de F-jeugd op het programma. Vertrekken om 8.15 bleek toch erg vroeg en nog niet alle oogjes waren helemaal open. Ook waren er wat zenuwen voor de intocht van Sinterklaas. Zou alles goed gaan, en zou hij zijn staf terugvinden?!

lees meer

Eerste uitzege dames Eurotech Bevo Hc

17 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond in Nibbixwoud tegen het 2de team van SEW de eerste uit overwinning van dit seizoen behaald.

lees meer

Wedstrijd dames B2: de game van de gemiste kansen

17 november 2013

De dames B2 van Eurotech Bevo Hc speelde tegen de dames van SVVH B1 'thuis' in de Piushof te Panningen. Het voelde goed aan in de Piushof en de meiden hadden er zin in.

lees meer

Heren A pakt ook winst in Volendam

17 november 2013

Op papier een gespeelde wedstrijd, maar de werkelijkheid moest op deze zondagmorgen om 11.45 gespeeld worden.

lees meer

Dames van Eurotech Bevo C1 komen tekort tegen BFC

17 november 2013

De dames ontvingen in de handbal arena de Heuf de dames van BFC, de directe concurrent in de ranglijst. De wedstrijd ging snel van start en de dames maakte een gespannen indruk.

lees meer

Heren D1 van Eurotech Bevo Hc winnen overtuigend in Venlo

17 november 2013

De jongens van de D1 reisde zeer geconcentreerd af naar Venlo. Daar moesten ze spelen tegen de D1 van handbal Venlo. Een wedstrijd die op papier niet makkelijk zou zijn.

lees meer

Op zoek naar vastigheid

15 november 2013

Het seizoen van dames 1 kenmerkt zich tot op heden naar een zoektocht naar vastigheid. Goede resultaten in de voorbereiding leidden tot een fantastische openingswedstrijd van het seizoen. Enkele weken later was er een hele zwakke avond tegen Nieuwegein.

lees meer

Dames 1 presenteert: Aïcha Chida

15 november 2013

Aankomende zaterdag staat wederom een uitwedstrijd op het programma voor Dames 1. Dat betekent dat er weer een speelster gepresenteerd zal worden. Deze week is dit: Aïcha Chida.

lees meer

Heren B2 van Eurotech Bevo Hc spelen een solide pot

14 november 2013

De heren van de B2 waren super gemotiveerd om een goede wedstrijd neer te zetten en het publiek te trakteren op een doelpunten festijn. De jongens gingen dan ook goed van start, strakke blikken en super geconcentreerd speelde ze de ene na de andere mooie aanval.

lees meer

Datum ClubMixCup / Verenigingsdag is bekend!

12 november 2013

RESERVEER ALVAST ZONDAG 29 JUNI 2014 IN JULLIE AGENDA! Ook zaterdag 28 juni zal de moeite waard zijn om te noteren! Het hele weekend feest!