Nieuws

Bericht 1131 t/m 1140 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Moeizame start Eurotech Bevo Heren A Landelijke Competitie in Aalsmeer

28 oktober 2013

De 1e Landelijke Competitiewedstrijd van de Eurotech Bevo Heren A ging afgelopen zondagmiddag van start tegen Fiqas Aalsmeer in Sporthal De Bloemhof in Aalsmeer.

lees meer

Ook Kwiek te sterk voor Eurotech Bevo Hc

27 oktober 2013

de dames van Eurotech Bevo hebben de goede lijn van afgelopen week niet weten voort te zetten. In Raalte was Kwiek met name in de 2de helft te sterk en won dan ook verdiend met 30-19.

lees meer

BSAC DB1 vs Eurotech Bevo Hc DB2

27 oktober 2013

De dames waren er klaar voor, de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Winnen zou namelijk betekenen de koppositie in de competitie.

lees meer

Dames 1 presenteert: Annette Bukkems

26 oktober 2013

Deze week staat de uitwedstrijd tegen Kwiek op het programma en is het tijd om weer een speelster te presenteren namelijk; Annette Bukkems. Voor Annette is het inmiddels al haar vierde seizoen bij Bevo Dames 1.

lees meer

En nu doorpakken!

23 oktober 2013

Aankomende zaterdag wordt door dames 1 in Raalte aangetreden tegen Kwiek. Deze ploeg is thuis nog ongeslagen en voornemens deze status te behouden. De dames gaan proberen ook Kwiek op 9 punten te houden en daarmee zelf de stroeve seizoenstart definitief weg te poetsen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc ontvangt landskampioen

22 oktober 2013

Komend weekend is weer een interessante graadmeter. Op bezoek in sporthal De Heuf komt regerend landskampioen en ook dit seizoen weer topfavoriet voor de titel Volendam. De ploeg van coach Mark Schmetz hoefde tot dusver slechts één nederlaag te incasseren, uit bij Aalsmeer, en is daarmee de equipe met de minste verliespunten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc vertoont groeistuipen

21 oktober 2013

Na afloop van het duel tegen Hurry Up en met de voorgaande wedstrijd tegen Lions in het achterhoofd, is duidelijk dat Eurotech Bevo Hc alle kenmerken heeft van een jonge, getalenteerde, maar ook nog onervaren ploeg. Hoge pieken en diepe dalen wisselen elkaar in snel tempo af.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc winnen van PSV

21 oktober 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond hun 2de overwinning van dit seizoen behaald. Nadat beide ploegen elkaar met de rust nog in evenwicht hielden(12-12) werd het uiteindelijk 27-22 voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Tijd om op te gaan staan!

18 oktober 2013

De Bevo-dames zijn met uitzondering van de openingswedstrijd, stroef aan het seizoen begonnen. Zaterdag wacht PSV, de ploeg die juist heel goed is gestart in de competitie.

lees meer

Datum Algemene Ledenvergadering verplaatst

17 oktober 2013

Nieuwe datum: woensdag 27 november. In verband met het feit dat het weekbericht naar de leden vanaf 22 oktober pas weer vesrtuurd wordt met nieuwe informatie volgt hier een mededeling van het bestuur.