Nieuws

Bericht 1131 t/m 1140 van in totaal 1463 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc kunnen niet stunten tegen koploper

24 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben niet voor een verrassing weten te zorgen tegen koploper DOS.

lees meer

Nick de Kuyper maakt zich op voor de dubbel tegen Oekraïne

21 maart 2013

Vorig jaar oktober is de kwalificatie voor het EK Handbal Heren (12 tot en met 26 januari 2014, Denemarken) van start gegaan. Begin volgende maand wordt de kwalificatiereeks weer hervat met een dubbele confrontatie tegen Oekraïne.

lees meer

Eurotech Bevo Hc bezegelt lot HARO

17 maart 2013

In de vierde speelronde van de nacompetitie konden al de eerste beslissingen vallen. Bij winst zouden de mannen van Eurotech Bevo Hc zich nagenoeg veilig spelen in de play downs en zou tegelijkertijd tegenstander HARO degradatie niet meer kunnen ontlopen.

lees meer

Opnieuw winst dames Eurotech Bevo Hc

17 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond hun 5de wedstrijd op rij in winst weten om te zetten. Ditmaal was het Nieuwegein dat met lege handen huiswaarts werd gestuurd.

lees meer

Overtuigende bekerwinst Eurotech Bevo Hc

14 maart 2013

Voor het eerst sinds lange tijd kregen de supporters van Eurotech Bevo Hc weer eens de kans om een thuiswedstrijd in het bekertoernooi te bezoeken. Na 5 keer op rij een uitwedstrijd geloot te hebben, kregen de Heldenaren dit keer E&O, in eigen huis, op bezoek.

lees meer

Dames D2 kampioen

12 maart 2013

In sporthal `De Heuf` stond de echte topwedstrijd van de meiden D2 op het programma. Bevo HC D2 moest als koploper tegen de nummer twee Rapiditas D1 aantreden. Het onderlinge verschil was twee punten met nog twee wedstrijden te spelen. Een echte kampioenswedstrijd dus.

lees meer

Dames B3 ongeslagen kampioen

12 maart 2013

Met dertien speelsters in de B3 ging het seizoen 2012-2013 van start. In het begin nog even wennen aan elkaar, maar ondanks dat eindigde (op één gelijk spel na) iedere wedstrijd in een overwinning.

lees meer

Eurotech Bevo Hc laat overwinning glippen

11 maart 2013

In de derde speelronde van de nacompetitie moesten de heren van Eurotech Bevo Hc op bezoek bij AHV Swift uit Arnhem. Een lastige tegenstander voor de Heldenaren, zoals de laatste onderlinge ontmoeting had aangetoond.

lees meer

Drie kampioenen

10 maart 2013

Alle 3 de teams die afgelopen weekend de kampioensvlag uit de kast konden halen, zijn daarin geslaagd.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc blijven winnen!

10 maart 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond de goede lijn van de afgelopen weken weten door te trekken. Ditmaal werd Borhave verslagen en boekte de ploeg van trainer Osvaldo Gomes al weer de 4de overwinning op rij.