Nieuws

Bericht 1111 t/m 1120 van in totaal 1601 berichten.

lees meer

Spelers Eurotech Bevo Hc geselecteerd voor Jong Oranje

01 december 2013

Medio januari staat in Kroatiƫ het EK-kwalificatietoernooi voor spelers tot 18 jaar op het programma. Jong Oranje onder leiding van bondscoach Gino Smits is momenteel druk in voorbereiding op het dit toernooi.

lees meer

Zwakke eerste helft zorgt voor ruime nederlaag

01 december 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de stijgende lijn van afgelopen 2 weken geen vervolg kunnen geven. In Borne werd na een zwakke eerste helft uiteindelijk met 26-18 verloren.

lees meer

Dames 1 presenteert: Demi Smolenaers

29 november 2013

De komende twee weken staan er voor Dames 1 twee uitwedstrijden op het programma. Aankomende zondag wordt gestart tegen Borhave in Borne. Er wordt dus weer een speelster gepresenteerd en deze week is dat een nieuwkomer bij Bevo; Demi Smolenaers

lees meer

Afscheid en huldigingen op de Algemene leden vergadering van handbalvereniging BEVO Hc

29 november 2013

Onlangs werd op de Algemene Ledenvergadering van Bevo HC stilgestaan bij het afscheid van penningmeester Jan van Lier en voorzitter Jan Karis.

lees meer

Samen 235 jaar lid van BEVO Hc

29 november 2013

Maar liefst vier leden waren 40 jaar lid van BEVO, Heldia en het latere BEVO Hc: Ad van Berlo; Frank van den Beucken, Twan Kurvers en Eric Hunnekens. Zij werden in het zonnetje gezet en ontvingen de Speld van Verdiensten van BEVO.

lees meer

Naar de subtop, zonder hars

28 november 2013

De dames van Bevo hebben de weg omhoog gevonden en hebben na de eerste dubbelslag en de eerste uitzege een plaatsje in de middenmoot veroverd (plaats 8). De verschillen in de competitie zijn echter klein.

lees meer

Eurotech Bevo Hc treft kat in het nauw

26 november 2013

Komende zaterdag gaat voor de heren van Eurotech Bevo Hc de tweede competitiehelft van start. Op het programma staat een uitduel tegen AHV Swift, een wedstrijd waarin de Heldenaren nog iets recht te zetten hebben.

lees meer

Eurotech Bevo Hc opnieuw goed vertegenwoordigd in Oranje-selectie

25 november 2013

De bondscoaches Mark Schmetz en Joop Fiege hebben de Oranje-selectie bekend gemaakt voor de vier WK kwalificatiewedstrijden die tussen 2 en 12 januari 2014 gespeeld gaan worden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kent geen problemen met Tachos

24 november 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc hadden zich goed voorbereid op het uitduel tegen TTL Red-Rag/Tachos. In Waalwijk zou de Bevo-mannen immers een heet avondje te wachten.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A hekkensluiter op de Mannenmiddag in De Heuf!!

24 november 2013

Op deze mannen handbalmiddag in De Heuf sloten de Heren A deze middag positief af tegen HV Dongen Heren A. Met een goede warming up kregen de Heren A nog vlak voor het beginsignaal nog motiverende instructies van Coach Robin Gielen.