Nieuws

Bericht 1111 t/m 1120 van in totaal 1548 berichten.

lees meer

Tijd om op te gaan staan!

18 oktober 2013

De Bevo-dames zijn met uitzondering van de openingswedstrijd, stroef aan het seizoen begonnen. Zaterdag wacht PSV, de ploeg die juist heel goed is gestart in de competitie.

lees meer

Datum Algemene Ledenvergadering verplaatst

17 oktober 2013

Nieuwe datum: woensdag 27 november. In verband met het feit dat het weekbericht naar de leden vanaf 22 oktober pas weer vesrtuurd wordt met nieuwe informatie volgt hier een mededeling van het bestuur.

lees meer

Eurotech Bevo Hc treft directe concurrent

15 oktober 2013

In de strijd om één van de play off-plaatsen krijgen de mannen van Eurotech Bevo Hc komende zaterdag te maken met een directe concurrent. In Zwartemeer moet de ploeg van coach Martin Vlijm het immers opnemen tegen JMS/Hurry Up.

lees meer

Indrukwekkend optreden Eurotech Bevo Hc

14 oktober 2013

In speelronde 5 van de handbaleredivisie stond een duel op het programma waarbij Limburgse handballiefhebbers gewoonlijk hun vingers aflikken. Tegenover elkaar stonden de teams van Eurotech Bevo Hc en OCI/Lions, twee ploegen die in hun onderlinge ontmoetingen steevast zorgen voor spanning en spektakel.

lees meer

Zwakke 2de helft nekt dames Eurotech Bevo Hc

14 oktober 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben ook hun 3de uitwedstrijd van dit seizoen niet in winst weten om te zetten. Na een 14-15 ruststand was het Bentelo dat in de 2de helft orde op zaken stelde en uiteindelijk de wedstrijd met 27-21 wist te winnen.

lees meer

Dames (en begeleiding) snakken naar een overwinning

11 oktober 2013

Na een hele goede openingswedstrijd, die gevolgd werd door een tik op de neus tegen DSS uit, volgden twee ongelukkige wedstrijden, waaruit 1 punt werd gehaald waar het er ook 4 hadden kunnen zijn, is dames 1 in een dipje beland.

lees meer

Getergde Lions op bezoek bij Eurotech Bevo Hc

11 oktober 2013

In wedstrijd 5 van de competitie stuiten de heren van Eurotech Bevo Hc op een getergde tegenstander. Op bezoek in sportarena De Heuf komt titelkandidaat Lions, die afgelopen weekend in eigen huis een nederlaag moest slikken tegen Volendam.

lees meer

Inzameling kleding bij Bevo Hc stopt

09 oktober 2013

De vereniging gaat stoppen met het inzamelen van oude kleding. Een dezer dagen zal de container worden opgehaald. Zolang de contianer er nog staat kunt u de kleding inleveren. Laat geen kleding achter als u die brengt en de container blijkt al opgehaald te zijn.

lees meer

Eurotech Bevo Hc hofleverancier Oranje

09 oktober 2013

Over 3 weken begint voor de heren van het Nederlands handbalteam de campagne, die uiteindelijk moet leiden tot deelname aan het WK 2015 in Qatar. Voor de kwalificatiereeks met wedstrijden tegen Griekenland, Israël en België hebben de bondscoaches Mark Schmetz en Joop Fiege de selectie behoorlijk vernieuwd.

lees meer

Daan Versleeuwen zet zich Kerngezond in

08 oktober 2013

Op vrijdag 4 oktober was de aftrap van het project KERNgezond in Grubbenvorst. Daan Versleeuwen van Bevo Hc liet zich hier van zijn beste kant zien. Ook Daan laat zien dat de handbalvereniging zich op meer vlakken in de regio inzet.