Nieuws

Bericht 1111 t/m 1120 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Heren B2 van Eurotech Bevo Hc spelen een solide pot

14 november 2013

De heren van de B2 waren super gemotiveerd om een goede wedstrijd neer te zetten en het publiek te trakteren op een doelpunten festijn. De jongens gingen dan ook goed van start, strakke blikken en super geconcentreerd speelde ze de ene na de andere mooie aanval.

lees meer

Datum ClubMixCup / Verenigingsdag is bekend!

12 november 2013

RESERVEER ALVAST ZONDAG 29 JUNI 2014 IN JULLIE AGENDA! Ook zaterdag 28 juni zal de moeite waard zijn om te noteren! Het hele weekend feest!

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint met ruime cijfers

11 november 2013

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond een thuisduel tegen de nummer laatst van de eredivisie op het programma. Hekkensluiter Hellas beleefde tot dusver een moeizaam seizoen en slaagde er nog niet in om punten te pakken.

lees meer

Dames B2 op koers voor een hoge klassering

10 november 2013

Afgelopen weekend een iets andere voorbereiding als gebruikelijk. Vrijdag avond begonnen de meiden van de B2 van Eurotech Bevo Hc met een heuse teamavond.

lees meer

Heren A wint in Houten

10 november 2013

De thuisploeg ging gelijk vanaf het 1e fluitsignaal zeer goed van start. Onze Bevomannen reageerden hierop pas laat.......

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

10 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zich zelf een slechte dienst bewezen door in Etten Leur na een zeer zwakke 2de helft met ruime cijfers te verliezen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Carlijn Heesen

09 november 2013

Aankomende zaterdag staat de vijfde uitwedstrijd op het programma voor Dames 1 en zal er dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Carlijn Heesen.

lees meer

Enkele doelstellingen voor aankomende zaterdag

07 november 2013

Zaterdag wordt in Etten-Leur om 20.30 aangetreden tegen Internos. Deze ploeg speelt al jaren onder Paul Coenders een voor Internos vertrouwd maar voor tegenstanders afwijkend spelletje...

lees meer

Eurotech Bevo Hc ontvangt hekkensluiter

05 november 2013

Na een week waarin de spotlights volledig op het Nederlands team gericht waren gaat komend weekend weer alle aandacht uit naar de strijd in de eredivisie.

lees meer

Thuiszege voor Eurotech Bevo Heren A

04 november 2013

De Eurotech Bevo Heren A kregen afgelopen zondagmiddag Hellas op bezoek in De Heuf voor de 1e landelijke thuiswedstrijd.