Nieuws

Bericht 1101 t/m 1110 van in totaal 1600 berichten.

lees meer

Teamprestatie dames B2 van Eurotech Bevo Hc

10 december 2013

De dames ontvingen afgelopen zaterdag de nummer 2 uit de competitie Maasgouw B1. De eerste uitwedstrijd tegen Maasgouw verloren de dames met 15-12 dus de dames waren gewaarschuwd.

lees meer

Eurotech Bevo Hc neemt afstand van concurrentie

09 december 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc hadden zich opgemaakt voor een heet avondje. Te gast in sporthal De Heuf was immers ranglijstbuurman E&O. In de strijd om plaats 4 op de ranglijst verdiende het duel met recht het predikaat: 4-puntenduel.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A sluiten laatste thuiswedstrijd 2013 positief af tegen Quintus Heren A

09 december 2013

De Eurotech Bevo Heren A wedstrijd stond als laatste gepland op deze Zondag 8 December in De Heuf om 16.30. Terwijl beide teams begonnen aan de Warming Up nestelde zich een kleine 60 supporters zich op de tribunes.

lees meer

Opnieuw nederlaag dames Eurotech Bevo Hc

08 december 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc zij zondagmiddag in Breda opnieuw tegen een nederlaag opgelopen. Tegen United Breda werd uiteindelijk met 19-16 verloren.

lees meer

Dames 1 presenteert: Romy van Ratingen

07 december 2013

Deze week staat er wederom een uitwedstrijd voor de Dames op het programma. Zondag spelen ze tegen United Breda. Er zal dus weer een speelster worden voorgesteld en deze week is dat Romy van Ratingen.

lees meer

Nu twee helften!

07 december 2013

Vorige week speelde de dames 1 een zwakke eerste helft en slaagde er bijna in dit in de tweede helft recht te zetten.

lees meer

NIEUW jongens E-team!

06 december 2013

Bevo Hc is erg blij en trots dat het vanaf komend weekend een extra jongensteam toe mag voegen aan de competitie. Door een mooie toestroom aan jongens kan de E3 zijn eerste wedstrijd gaan spelen!

lees meer

Eurotech Bevo Hc wacht 4-puntenduel

03 december 2013

Na een maand zonder thuisduels komen de heren van Eurotech Bevo Hc op zaterdag 7 december eindelijk weer eens in actie in de eigen sporthal De Heuf.

lees meer

Geslaagde revanche voor Eurotech Bevo Hc

01 december 2013

Aan het begin van de tweede competitiehelft stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een belangrijke wedstrijd op het programma.

lees meer

Spelers Eurotech Bevo Hc geselecteerd voor Jong Oranje

01 december 2013

Medio januari staat in Kroatiƫ het EK-kwalificatietoernooi voor spelers tot 18 jaar op het programma. Jong Oranje onder leiding van bondscoach Gino Smits is momenteel druk in voorbereiding op het dit toernooi.