Nieuws

Bericht 1091 t/m 1100 van in totaal 1551 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

10 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zich zelf een slechte dienst bewezen door in Etten Leur na een zeer zwakke 2de helft met ruime cijfers te verliezen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Carlijn Heesen

09 november 2013

Aankomende zaterdag staat de vijfde uitwedstrijd op het programma voor Dames 1 en zal er dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Carlijn Heesen.

lees meer

Enkele doelstellingen voor aankomende zaterdag

07 november 2013

Zaterdag wordt in Etten-Leur om 20.30 aangetreden tegen Internos. Deze ploeg speelt al jaren onder Paul Coenders een voor Internos vertrouwd maar voor tegenstanders afwijkend spelletje...

lees meer

Eurotech Bevo Hc ontvangt hekkensluiter

05 november 2013

Na een week waarin de spotlights volledig op het Nederlands team gericht waren gaat komend weekend weer alle aandacht uit naar de strijd in de eredivisie.

lees meer

Thuiszege voor Eurotech Bevo Heren A

04 november 2013

De Eurotech Bevo Heren A kregen afgelopen zondagmiddag Hellas op bezoek in De Heuf voor de 1e landelijke thuiswedstrijd.

lees meer

Doe mee aan de sponsorloterij en win voor jezelf en de vereniging!

04 november 2013

Eurotech Bevo Hc doet ook mee aan de Vriendenloterij. Win zelf mooie prijzen en ondersteun ook zo financieel de vereniging. De helft van de inleg gaat namelijk direct naar de clubkas. ILees snel verder!

lees meer

Makkelijke overwinning voor de dames B2

03 november 2013

De wedstrijd tegen de dames van de B3 van Bevo stond op het programma. Opdracht voor de dames van de B2 was om het eigen spel te spelen en niet aan te passen aan de tegenstander.

lees meer

Ruime zege heren B1 van Eurotech Bevo Hc

03 november 2013

De heren reisde af naar Geleen om de wedstrijd te spelen tegen V&L Geleen.In de ranglijst de ploeg met een gelijk aantal punten als de heren van Bevo, een gedeelde tweede plaats.

lees meer

Belangrijke overwinning dames Eurotech Bevo Hc

03 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond een belangrijke overwinning geboekt op hekkensluiter Fortissimo uit Cothen.

lees meer

Winst en verlies voor Oranje

03 november 2013

In de afgelopen week stonden geen competitiewedstrijden op het programma voor Eurotech Bevo Hc. Dat betekent echter niet dat geen van de Bevo-spelers in actie kwam.