Nieuws

Bericht 1091 t/m 1100 van in totaal 1463 berichten.

lees meer

Kids Day 2013

02 juni 2013

Afgelopen zaterdag vond in het VVV-stadion in Venlo weer de Kids Day 2013 plaats. Deze dag was bedoeld om kinderen te enthousiasmeren om hun sportieve dromen te laten realiseren.

lees meer

Captain Pim Augustinus blijft bij Eurotech Bevo Hc

28 mei 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc worden ook in het nieuwe seizoen aangevoerd door Pim Augustinus. De 24-jarige opbouwspeler stond nadrukkelijk in de belangstelling van andere clubs.

lees meer

Doelman Bart Ravensbergen naar Eurotech Bevo Hc

24 mei 2013

Zijn loopbaan als handballer begon ooit in Voorschoten. Bij HVV ’70 speelde hij tot zijn 17de en maakte daarbij deel uit van een bijzonder sterke lichting. Zo sterk dat dit grotere clubs in de regio niet kon ontgaan.

lees meer

Opnieuw Oranje-talent naar Eurotech Bevo Hc

23 mei 2013

Na de eerdere komst van Dario Polman en Robin Jansen hebben de heren van Eurotech Bevo Hc zich opnieuw met een talentvolle speler uit het Oranje-nest versterkt. Vanaf komend seizoen zal Dennis Vlijm deel uitmaken van de Heldense equipe.

lees meer

Nick de Kuyper kiest voor ambitie Eurotech Bevo Hc

22 mei 2013

Diverse ploegen uit binnen- en buitenland waren in hem geïnteresseerd en probeerden hem te verleiden tot een overstap. Toch besloot Nick de Kuyper te kiezen voor verlenging van zijn verblijf bij Eurotech Bevo Hc.

lees meer

Verenigingsdag Eurotech Bevo Hc

22 mei 2013

Op zaterdag 8 juni a.s. wordt op de velden achter de Heuf de 2e verenigingsdag gehouden, waarbij voor de 10e keer gestreden wordt om de Clubmixcup. De dag is bedoeld voor iedereen die Bevo een warm hart toedraagt.

lees meer

Nog meer Bevo-talenten naar NK

21 mei 2013

In navolging van het NK voor regioselecties jong (za 11 mei jl) wordt op zaterdag 1 juni tijdens het NK voor regioselecties door de oudere spelers gestreden om het goud.

lees meer

Een geslaagde Peel & Maas Cup!

21 mei 2013

Afgelopen Hemelvaartdag was de tweede succesvolle editie van de Peel & Maas Cup in de Heuf. Een scholenhandbaltoernooi voor de groepen 7 & 8 van de basisscholen in Peel & Maas.

lees meer

Heren 3 loopt beker net mis

14 mei 2013

Afgelopen zondag hebben de Heren 3 in Bocholtz de finale om de Limburgse beker gespeeld tegen Wittenhorst 1.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc beëindigen nacompetitie

13 mei 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond in Raalte hun laatste wedstrijd gespeeld van de nacompetitie.