Nieuws

Bericht 1091 t/m 1100 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Naar de subtop, zonder hars

28 november 2013

De dames van Bevo hebben de weg omhoog gevonden en hebben na de eerste dubbelslag en de eerste uitzege een plaatsje in de middenmoot veroverd (plaats 8). De verschillen in de competitie zijn echter klein.

lees meer

Eurotech Bevo Hc treft kat in het nauw

26 november 2013

Komende zaterdag gaat voor de heren van Eurotech Bevo Hc de tweede competitiehelft van start. Op het programma staat een uitduel tegen AHV Swift, een wedstrijd waarin de Heldenaren nog iets recht te zetten hebben.

lees meer

Eurotech Bevo Hc opnieuw goed vertegenwoordigd in Oranje-selectie

25 november 2013

De bondscoaches Mark Schmetz en Joop Fiege hebben de Oranje-selectie bekend gemaakt voor de vier WK kwalificatiewedstrijden die tussen 2 en 12 januari 2014 gespeeld gaan worden.

lees meer

Eurotech Bevo Hc kent geen problemen met Tachos

24 november 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc hadden zich goed voorbereid op het uitduel tegen TTL Red-Rag/Tachos. In Waalwijk zou de Bevo-mannen immers een heet avondje te wachten.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A hekkensluiter op de Mannenmiddag in De Heuf!!

24 november 2013

Op deze mannen handbalmiddag in De Heuf sloten de Heren A deze middag positief af tegen HV Dongen Heren A. Met een goede warming up kregen de Heren A nog vlak voor het beginsignaal nog motiverende instructies van Coach Robin Gielen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc vinden weg omhoog

24 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond ruim gewonnen van promovendus Nieuw Heeten. Door deze overwinning stijgt de ploeg 3 plaatsten en is ze momenteel terug te vinden op plaats 8 op de ranglijst.

lees meer

Dames B2 kan geen vuist maken tegen Eksplosion B1

24 november 2013

De dames van Eurotech Bevo B2 hadden er zin in. De tegenstander met dezelfde aantal punten kwam op bezoek in de handbalarena te Panningen.

lees meer

Heren B1 ontvangen koploper Gemini B1

24 november 2013

De voorbereiding van de heren B1 moet altijd tot in de puntjes zijn geregeld. Daar hoort warmlopen op muziek natuurlijk bij, de heren vroegen aan een van de ouders om de muziekbox te brengen zodat de voorbereiding voor de heren ook optimaal zou zijn.

lees meer

Dames Bevo C1 ten onder tegen V&L C1

24 november 2013

De dames moesten het afgelopen zaterdag opnemen tegen de directe concurrent V&L C1.

lees meer

Dames 1 presenteert: Henny en Ton

23 november 2013

Thuiswedstrijden vinden de dames altijd fijn, zeker omdat het na de wedstrijd in de kantine altijd gezellig is! Samen met Henny en Ton worden er zo af en toe gezellige feestjes in de kantine georganiseerd. Tijd dus om Henny en Ton deze week te presenteren!