Nieuws

Bericht 1081 t/m 1090 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Romy van Ratingen

07 december 2013

Deze week staat er wederom een uitwedstrijd voor de Dames op het programma. Zondag spelen ze tegen United Breda. Er zal dus weer een speelster worden voorgesteld en deze week is dat Romy van Ratingen.

lees meer

Nu twee helften!

07 december 2013

Vorige week speelde de dames 1 een zwakke eerste helft en slaagde er bijna in dit in de tweede helft recht te zetten.

lees meer

NIEUW jongens E-team!

06 december 2013

Bevo Hc is erg blij en trots dat het vanaf komend weekend een extra jongensteam toe mag voegen aan de competitie. Door een mooie toestroom aan jongens kan de E3 zijn eerste wedstrijd gaan spelen!

lees meer

Eurotech Bevo Hc wacht 4-puntenduel

03 december 2013

Na een maand zonder thuisduels komen de heren van Eurotech Bevo Hc op zaterdag 7 december eindelijk weer eens in actie in de eigen sporthal De Heuf.

lees meer

Geslaagde revanche voor Eurotech Bevo Hc

01 december 2013

Aan het begin van de tweede competitiehelft stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc een belangrijke wedstrijd op het programma.

lees meer

Spelers Eurotech Bevo Hc geselecteerd voor Jong Oranje

01 december 2013

Medio januari staat in Kroatiƫ het EK-kwalificatietoernooi voor spelers tot 18 jaar op het programma. Jong Oranje onder leiding van bondscoach Gino Smits is momenteel druk in voorbereiding op het dit toernooi.

lees meer

Zwakke eerste helft zorgt voor ruime nederlaag

01 december 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de stijgende lijn van afgelopen 2 weken geen vervolg kunnen geven. In Borne werd na een zwakke eerste helft uiteindelijk met 26-18 verloren.

lees meer

Dames 1 presenteert: Demi Smolenaers

29 november 2013

De komende twee weken staan er voor Dames 1 twee uitwedstrijden op het programma. Aankomende zondag wordt gestart tegen Borhave in Borne. Er wordt dus weer een speelster gepresenteerd en deze week is dat een nieuwkomer bij Bevo; Demi Smolenaers

lees meer

Afscheid en huldigingen op de Algemene leden vergadering van handbalvereniging BEVO Hc

29 november 2013

Onlangs werd op de Algemene Ledenvergadering van Bevo HC stilgestaan bij het afscheid van penningmeester Jan van Lier en voorzitter Jan Karis.

lees meer

Samen 235 jaar lid van BEVO Hc

29 november 2013

Maar liefst vier leden waren 40 jaar lid van BEVO, Heldia en het latere BEVO Hc: Ad van Berlo; Frank van den Beucken, Twan Kurvers en Eric Hunnekens. Zij werden in het zonnetje gezet en ontvingen de Speld van Verdiensten van BEVO.