Nieuws

Bericht 1071 t/m 1080 van in totaal 1578 berichten.

lees meer

De jongens van de D1 zetten hun zegereeks voort

15 december 2013

In de uitverkochte hal Aoreven te Heythuysen moesten de jongens D1 van Eurotech Bevo Hc het opnemen tegen de D1 van Vios.

lees meer

Ruime winst voor Eurotech Bevo Heren A

15 december 2013

Als laatste landelijke competitiewedstrijd dit jaar, stond een ontmoeting met HARO Rotterdam Heren A op het programma in het Albeda College te Rotterdam.

lees meer

Duur puntverlies voor de dames B2

14 december 2013

Soms wil je als coach een wedstrijd wel eens opnieuw spelen. Vandaag was zo'n dag dat je de wedstrijd nog eens dunnetjes over wilt doen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Inge van Velthoven

13 december 2013

Deze week staat er voor de Dames een thuiswedstrijd op het programma en zal er een speelster van Dames 1 worden gepresenteerd; Inge van Velthoven.

lees meer

Koploper DSS op bezoek

13 december 2013

Na een goede reeks in november met 4 overwinningen in 5 wedstrijden brak begin december een harsloze periode aan met uitwedstrijden tegen Borhave en United Breda.

lees meer

Fruitmand geschonken aan Voedselbank

11 december 2013

Bij elke wedstrijd van heren 1 maak je kans om een fruitmand te winnen in de loterij. Afgelopen zaterdag ging de mand naar…..

lees meer

Eurotech Bevo Hc op bezoek bij koploper

10 december 2013

Met achtereenvolgende overwinningen op Hellas, Tachos, Swift en E&O zijn de heren van Eurotech Bevo Hc bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg maakt een snelle ontwikkeling door en laat zien niet alleen in speltechnisch en –tactisch opzicht te zijn gegroeid, maar vooral ook op mentaal vlak.

lees meer

Makkelijke overwinning Heren D1 van Eurotech Bevo Hc

10 december 2013

Heren D1 koploper in de competitie ontvingen nummer 4 Maasgouw D1.

lees meer

Teamprestatie dames B2 van Eurotech Bevo Hc

10 december 2013

De dames ontvingen afgelopen zaterdag de nummer 2 uit de competitie Maasgouw B1. De eerste uitwedstrijd tegen Maasgouw verloren de dames met 15-12 dus de dames waren gewaarschuwd.

lees meer

Eurotech Bevo Hc neemt afstand van concurrentie

09 december 2013

De heren van Eurotech Bevo Hc hadden zich opgemaakt voor een heet avondje. Te gast in sporthal De Heuf was immers ranglijstbuurman E&O. In de strijd om plaats 4 op de ranglijst verdiende het duel met recht het predikaat: 4-puntenduel.