Nieuws

Bericht 1061 t/m 1070 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Marijn Sinkeldam en Merijn Haenen terug bij Eurotech Bevo Hc

22 december 2013

Met de winst op Quintus hebben de herenhandballers van Eurotech Bevo Hc het jaar op prima wijze afgesloten. Tijd om nu op de lauweren te gaan rusten en te gaan genieten van de oliebollen hebben de Bevo-mannen echter niet.

lees meer

Nog een zware dobber...

20 december 2013

Na vorige week zelf enkele kansen te hebben laten liggen op een stunt van jewelste, kwam koploper DSS in extremis en met een beetje mazzel weg uit Panningen met 2 punten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Fieke Arnoldussen

20 december 2013

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd van 2013 op het programma voor Dames 1. Ze spelen uit tegen Quintus 2 en er zal dus ook deze week weer een speelster gepresenteerd worden; Fieke Arnoldussen.

lees meer

Kerstgroet Heren A

20 december 2013

Het team van Heren A wenst iedereen .....

lees meer

Eurotech Bevo Hc sluit jaar af met duel tegen Quintus

17 december 2013

Nog niet zo lang geleden leek de strijd om de play off-plaatsen gestreden. Het verschil tussen de eerste 6 geklasseerden en de nummer 7 van de ranglijst bedroeg al 4 punten en dus leken de kaarten geschud.

lees meer

Bevo HC kersttoernooi 2013

15 december 2013

Het Bevo Hc-kersttoernooi op vrijdag 27 december en zaterdag 28 december gaat, vanwege onvoldoende belangstelling van de teams, dit jaar niet door.

lees meer

Eurotech Bevo Hc pakt punt bij koploper

15 december 2013

Na 4 achtereenvolgende winstpartijen konden de heren van Eurotech Bevo Hc met vertrouwen op bezoek gaan bij lijstaanvoerder FIQAS/Aalsmeer.

lees meer

Erima en Eurotech Bevo Hc verlengen samenwerking

15 december 2013

Spelers van Eurotech Bevo Hc in tenues van Erima is al jaren een niet meer weg te denken combinatie. Voor beide partijen verloopt de samenwerking dusdanig naar wens, dat opnieuw tot verlenging is besloten.

lees meer

De jongens van de D1 zetten hun zegereeks voort

15 december 2013

In de uitverkochte hal Aoreven te Heythuysen moesten de jongens D1 van Eurotech Bevo Hc het opnemen tegen de D1 van Vios.

lees meer

Ruime winst voor Eurotech Bevo Heren A

15 december 2013

Als laatste landelijke competitiewedstrijd dit jaar, stond een ontmoeting met HARO Rotterdam Heren A op het programma in het Albeda College te Rotterdam.