Nieuws

Bericht 1061 t/m 1070 van in totaal 1530 berichten.

lees meer

Dames van Eurotech Bevo C1 komen tekort tegen BFC

17 november 2013

De dames ontvingen in de handbal arena de Heuf de dames van BFC, de directe concurrent in de ranglijst. De wedstrijd ging snel van start en de dames maakte een gespannen indruk.

lees meer

Heren D1 van Eurotech Bevo Hc winnen overtuigend in Venlo

17 november 2013

De jongens van de D1 reisde zeer geconcentreerd af naar Venlo. Daar moesten ze spelen tegen de D1 van handbal Venlo. Een wedstrijd die op papier niet makkelijk zou zijn.

lees meer

Op zoek naar vastigheid

15 november 2013

Het seizoen van dames 1 kenmerkt zich tot op heden naar een zoektocht naar vastigheid. Goede resultaten in de voorbereiding leidden tot een fantastische openingswedstrijd van het seizoen. Enkele weken later was er een hele zwakke avond tegen Nieuwegein.

lees meer

Dames 1 presenteert: Aïcha Chida

15 november 2013

Aankomende zaterdag staat wederom een uitwedstrijd op het programma voor Dames 1. Dat betekent dat er weer een speelster gepresenteerd zal worden. Deze week is dit: Aïcha Chida.

lees meer

Heren B2 van Eurotech Bevo Hc spelen een solide pot

14 november 2013

De heren van de B2 waren super gemotiveerd om een goede wedstrijd neer te zetten en het publiek te trakteren op een doelpunten festijn. De jongens gingen dan ook goed van start, strakke blikken en super geconcentreerd speelde ze de ene na de andere mooie aanval.

lees meer

Datum ClubMixCup / Verenigingsdag is bekend!

12 november 2013

RESERVEER ALVAST ZONDAG 29 JUNI 2014 IN JULLIE AGENDA! Ook zaterdag 28 juni zal de moeite waard zijn om te noteren! Het hele weekend feest!

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint met ruime cijfers

11 november 2013

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond een thuisduel tegen de nummer laatst van de eredivisie op het programma. Hekkensluiter Hellas beleefde tot dusver een moeizaam seizoen en slaagde er nog niet in om punten te pakken.

lees meer

Dames B2 op koers voor een hoge klassering

10 november 2013

Afgelopen weekend een iets andere voorbereiding als gebruikelijk. Vrijdag avond begonnen de meiden van de B2 van Eurotech Bevo Hc met een heuse teamavond.

lees meer

Heren A wint in Houten

10 november 2013

De thuisploeg ging gelijk vanaf het 1e fluitsignaal zeer goed van start. Onze Bevomannen reageerden hierop pas laat.......

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

10 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zich zelf een slechte dienst bewezen door in Etten Leur na een zeer zwakke 2de helft met ruime cijfers te verliezen.