Nieuws

Bericht 1051 t/m 1060 van in totaal 1531 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc vinden weg omhoog

24 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond ruim gewonnen van promovendus Nieuw Heeten. Door deze overwinning stijgt de ploeg 3 plaatsten en is ze momenteel terug te vinden op plaats 8 op de ranglijst.

lees meer

Dames B2 kan geen vuist maken tegen Eksplosion B1

24 november 2013

De dames van Eurotech Bevo B2 hadden er zin in. De tegenstander met dezelfde aantal punten kwam op bezoek in de handbalarena te Panningen.

lees meer

Heren B1 ontvangen koploper Gemini B1

24 november 2013

De voorbereiding van de heren B1 moet altijd tot in de puntjes zijn geregeld. Daar hoort warmlopen op muziek natuurlijk bij, de heren vroegen aan een van de ouders om de muziekbox te brengen zodat de voorbereiding voor de heren ook optimaal zou zijn.

lees meer

Dames Bevo C1 ten onder tegen V&L C1

24 november 2013

De dames moesten het afgelopen zaterdag opnemen tegen de directe concurrent V&L C1.

lees meer

Dames 1 presenteert: Henny en Ton

23 november 2013

Thuiswedstrijden vinden de dames altijd fijn, zeker omdat het na de wedstrijd in de kantine altijd gezellig is! Samen met Henny en Ton worden er zo af en toe gezellige feestjes in de kantine georganiseerd. Tijd dus om Henny en Ton deze week te presenteren!

lees meer

Eurotech Bevo Hc sluit eerste competitiehelft af in Waalwijk

19 november 2013

De eerste competitiehelft zit er bijna op voor de heren van Eurotech Bevo Hc. Na 8 van de 18 wedstrijden leert een blik op de ranglijst dat de ploeg van coach Martin Vlijm op koers ligt.

lees meer

Op naar boven!

19 november 2013

Aankomende zaterdag nemen de Bevo-dames het op tegen een promovendus, Nieuw-Heeten. Deze ploeg heeft na een moeizame start (gewenning) en een trainerswissel op dit moment een goede fase te pakken.

lees meer

Mini-toernooi in Maasbree 16 november

18 november 2013

Afgelopen zaterdag stond alweer het tweede mini-toernooi voor de F-jeugd op het programma. Vertrekken om 8.15 bleek toch erg vroeg en nog niet alle oogjes waren helemaal open. Ook waren er wat zenuwen voor de intocht van Sinterklaas. Zou alles goed gaan, en zou hij zijn staf terugvinden?!

lees meer

Eerste uitzege dames Eurotech Bevo Hc

17 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond in Nibbixwoud tegen het 2de team van SEW de eerste uit overwinning van dit seizoen behaald.

lees meer

Wedstrijd dames B2: de game van de gemiste kansen

17 november 2013

De dames B2 van Eurotech Bevo Hc speelde tegen de dames van SVVH B1 'thuis' in de Piushof te Panningen. Het voelde goed aan in de Piushof en de meiden hadden er zin in.