Nieuws

Bericht 1051 t/m 1060 van in totaal 1463 berichten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc wint kraker tegen Fiqas Aalsmeer

15 september 2013

In een goed gevulde Sporthal De Heuf hebben de mannen van Eurotech Bevo Hc de wedstrijd tegen Fiqas Aalsmeer gewonnen. Na een prima eerste helft (15-11), wonnen de Bevo-mannen uiteindelijk met 23-22.

lees meer

Ruime nederlaag dames Eurotech Bevo Hc

15 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de goede seizoensopening van vorige week geen vervolg kunnen geven. In Heemskerk werd na een ruststand van 14-12 uiteindelijk met 32-20 verloren van DSS.

lees meer

Dames 1 presenteert: Pien Koopmans

14 september 2013

Dames 1 speelt dit weekend uit en om het thuisfront toch op de hoogte te houden van het wel en wee van dames 1 rondom wedstrijden publiceert Dames 1 het wedstrijdverslag en de voorbeschouwing aan het begin van de week en nu ook personal profiles.

lees meer

Graadmeters...

10 september 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben afgelopen weekend een uitstekende competitiestart beleefd Hoewel de dames van Bevo een prima pot speelden was zichtbaar dat United Breda op dit moment nog niet gerekend mag worden tot de topteams in de eerste divisie. Dat mag wel gezegd worden van DSS.

lees meer

Handballers Bevo Hc krijgen op overtuigende wijze klop

09 september 2013

Voor de tweede wedstrijd van de reguliere competitie moesten de mannen van Bevo de lange busreis aanvaarden naar het Drentse Emmen. Zij hadden zich het een en ander voorgenomen na de gedeeltelijk mislukte seizoenstart tegen het Arnhemse Swift.

lees meer

Uitstekende competitiestart dames Eurotech Bevo HC

09 september 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen overtuigend gewonnen. Nieuwkomer United Breda werd met grote cijfers verslagen.

lees meer

De dames mogen weer

03 september 2013

Aankomende zaterdag is het zover…. Dames 1 van Bevo komt weer officieel in actie. Na een zware nacompetitie, een lang naseizoen en een lange en zware voorbereidingsperiode wordt zaterdag de competitie gestart tegen United Breda.

lees meer

Trainingen HandbalSchool begonnen - meld je nu nog aan!

03 september 2013

De extra trainingen voor de jeugd in de regio op woensdagmiddag en zaterdagmorgen zijn begonnen. Kom ook eens trainen onder de regie van ervaren trainers en leuke mede-handballers in de Heuf in Panningen!

lees meer

Heren A1 wint V&L Sportzone A-toernooi

03 september 2013

Afgelopen zaterdagmorgen vertrok het heren A-team vroeg vanuit De Heuf richting Geleen om deel te nemen aan de 1e dag van het V&L Sportzone A-toernooi.

lees meer

Moeizame start Eurotech Bevo Hc

02 september 2013

Zaterdag 31 augustus stond voor de heren van Eurotech Bevo Hc de start van de nieuwe competitie op het programma. Benieuwd was menigeen hoe de sterk vernieuwde ploeg onder leiding van trainer/coach Martin Vlijm uit de startblokken zou komen.