Nieuws

Bericht 1041 t/m 1050 van in totaal 1464 berichten.

lees meer

Mededelingen bestuur

03 oktober 2013

Namens het bestuur aandacht voor het volgende: Bericht over LEDENPASJES bij wedstrijden van Heren 1, Dames 1 en Heren 2. Nieuwe datum Algemene Ledenvergadering. Mutatiesbonnencommissie.

lees meer

Eurotech Bevo Hc hervat de competitie met een uitwedstrijd

03 oktober 2013

Na de thuisoverwinning van de heren van Eurotech Bevo Hc tegen Fiqas/Aalsmeer volgde er een gedwongen rustpauze. Door de Supercup en de wedstrijden voor de Benelux liga lag de Nederlands handbalcompetitie 2 weken stil.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc spelen gelijk in Naaldwijk

30 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond 1 punt meegenomen uit Naaldwijk. Na een ruststand van 13-16 werd het uiteindelijk 27-27, een uitslag waren beide ploegen tevreden mee konden zijn.

lees meer

Dames 1 presenteert: Anke Richters

27 september 2013

Aankomende zaterdag staat de tweede uitwedstrijd op het programma voor Dames 1 en zal er dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Anke Richters. Anke is één van de twee keepsters van Dames 1 en daarnaast ook de aanvoerder van de ploeg.

lees meer

Geluk afdwingen

26 september 2013

Deze week wordt in Naaldwijk aangetreden tegen WPK/ Westlandia. Westlandia is een van de vele handbalclubs uit het Westland en maakte vorig seizoen een verdienstelijke rentree in de eerste divisie.

lees meer

Ook Maatschappelijke Stages bij Bevo Hc!

24 september 2013

Ook bij handbalvereniging Bevo Hc kunnen leerlingen van het middelbaar onderwijs hun Maatschappelijke Stage Peel & Maas invullen. Ze helpen dan vooral mee bij de trainingen van de jeugd. Op deze manier leren ze hoe leuk vrijwilligerswerk en het enthousiasmeren en iets leren van de jeugd kan zijn.

lees meer

Heren 2 wint van Aalsmeer 2

23 september 2013

Heren 2 heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Met 31-24 werd in eigen huis verdiend gewonnen van Aalsmeer 2. Bekijk beelden van deze wedstrijd en een speciale presentatieflyer.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

23 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag al hun 2de nederlaag geleden van dit nog prille seizoen. In Panningen waren de reservers van Quintus te sterk voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Dames 1 presenteert: De Dweilmeiden

20 september 2013

In de weken dat er een thuiswedstrijd wordt gespeeld zullen aanhangers van dames 1 aan u worden gepresenteerd. Tevens zal er dan een voorbeschouwing op de aankomende thuiswedstrijd worden gedaan met de betreffende supporter(s). De eerste supporters die wij willen presenteren zijn de dweilmeiden: Rachel & Tessa.

lees meer

Quintus, sportieve revanche voor vorig seizoen en vorige week...

18 september 2013

De reserves van Quintus zijn aankomende zaterdag de tegenstander van de Bevo-meiden in de eigen hal de Heuf. Dit team eindigde vorig jaar boven de Bevo-meiden en levert ieder jaar enkele meiden door aan Quintus 1.