Nieuws

Bericht 1041 t/m 1050 van in totaal 1578 berichten.

lees meer

Pittig dubbelprogramma voor Eurotech Bevo Hc

14 januari 2014

Het nieuwe jaar is twee weken oud en daarmee staat de Nederlandse eredivisie weer op het punt om uit haar winterslaap te ontwaken. Na de Limburgse Handbal Dagen in de slotdagen van december en de wedstrijden van het Nederlands team in de eerste weken van januari kunnen de spotlights weer volledig gericht worden op de strijd in de competitie.

lees meer

Oranje U18 loopt kwalificatie voor EK mis

14 januari 2014

De Oranje-talenten van de U18-ploeg zijn er afgelopen week niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het EK in Polen. In het openingsduel werd nog wel met ruime cijfers gewonnen van Georgië, 26-36, daarna moesten de Oranje-mannen echter de overwinningen laten aan de concurrentie.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A ontvangen Houten Heren A zondagmiddag in De Heuf !!

13 januari 2014

De mannen van Coach Robin Gielen waren afgelopen te gast bij Hellas Heren A in Den Haag. Vanuit Panningen werd er zeer vroeg vertrokken voor deze uitwedstrijd vanuit De Heuf naar Den Haag.

lees meer

Prins Tom d'n 1e

12 januari 2014

Zondag 12 januari is in een gezellig druk Palladio Tom d’n 1ste Knaapen uitgeroepen tot 61ste Prins van De Dörper Kuus.

lees meer

Offday dames Eurotech Bevo Hc

12 januari 2014

De dames van Eurotech BevoHc hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door in en tegen Nieuwegein kansloos te verliezen.

lees meer

Prima start Oranje in EHF Euro U18 kwalificatie

11 januari 2014

In de Kroatische kustplaats Umag wordt vanaf vandaag een driedaags kwalificatietoernooi gespeeld, waarbij Oranje U18 plaatsing voor het EK in Polen kan afdwingen. Ook Eurotech Bevo HC is vertegenwoordigd in het team.

lees meer

Nieuwe wedstrijddata voor Eurotech Bevo Hc

10 januari 2014

Terwijl de Oranje-heren op zondag 12 januari nog gaan proberen de laatste strohalm te grijpen voor WK-kwalificatie, richt de aandacht zich in handballend Nederland weer langzaam op de eredivisiecompetitie. Twee wedstrijden zijn daarom verplaatst.

lees meer

Iets goed te maken!

09 januari 2014

Aankomende zaterdag reizen de Bevo-dames af richting Nieuwegein. Tegen de dames van Nieuwegein is echter wat goed te maken.

lees meer

Dames 1 presenteert: Sarah Lovas

09 januari 2014

Vorige week zijn de dames het jaar goed gestart met een winst op Westlandia. Deze week staat de eerste uitwedstrijd van 2014 op het programma en zal er dus, net zoals vorig jaar, weer een speelster gepresenteerd worden: Sarah Lovas.

lees meer

Prima 6e plaats voor Dames C1 op Hasselt-toernooi

08 januari 2014

Op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar nam het dames C 1 – team deel aan het sterk bezette toernooi in Hasselt. Vanwege de andere leeftindsindeling in Belgie kwam men uit in een hogere leeftijdscategorie.