Nieuws

Bericht 1041 t/m 1050 van in totaal 1551 berichten.

lees meer

Bevo HC kersttoernooi 2013

15 december 2013

Het Bevo Hc-kersttoernooi op vrijdag 27 december en zaterdag 28 december gaat, vanwege onvoldoende belangstelling van de teams, dit jaar niet door.

lees meer

Eurotech Bevo Hc pakt punt bij koploper

15 december 2013

Na 4 achtereenvolgende winstpartijen konden de heren van Eurotech Bevo Hc met vertrouwen op bezoek gaan bij lijstaanvoerder FIQAS/Aalsmeer.

lees meer

Erima en Eurotech Bevo Hc verlengen samenwerking

15 december 2013

Spelers van Eurotech Bevo Hc in tenues van Erima is al jaren een niet meer weg te denken combinatie. Voor beide partijen verloopt de samenwerking dusdanig naar wens, dat opnieuw tot verlenging is besloten.

lees meer

De jongens van de D1 zetten hun zegereeks voort

15 december 2013

In de uitverkochte hal Aoreven te Heythuysen moesten de jongens D1 van Eurotech Bevo Hc het opnemen tegen de D1 van Vios.

lees meer

Ruime winst voor Eurotech Bevo Heren A

15 december 2013

Als laatste landelijke competitiewedstrijd dit jaar, stond een ontmoeting met HARO Rotterdam Heren A op het programma in het Albeda College te Rotterdam.

lees meer

Duur puntverlies voor de dames B2

14 december 2013

Soms wil je als coach een wedstrijd wel eens opnieuw spelen. Vandaag was zo'n dag dat je de wedstrijd nog eens dunnetjes over wilt doen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Inge van Velthoven

13 december 2013

Deze week staat er voor de Dames een thuiswedstrijd op het programma en zal er een speelster van Dames 1 worden gepresenteerd; Inge van Velthoven.

lees meer

Koploper DSS op bezoek

13 december 2013

Na een goede reeks in november met 4 overwinningen in 5 wedstrijden brak begin december een harsloze periode aan met uitwedstrijden tegen Borhave en United Breda.

lees meer

Fruitmand geschonken aan Voedselbank

11 december 2013

Bij elke wedstrijd van heren 1 maak je kans om een fruitmand te winnen in de loterij. Afgelopen zaterdag ging de mand naar…..

lees meer

Eurotech Bevo Hc op bezoek bij koploper

10 december 2013

Met achtereenvolgende overwinningen op Hellas, Tachos, Swift en E&O zijn de heren van Eurotech Bevo Hc bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg maakt een snelle ontwikkeling door en laat zien niet alleen in speltechnisch en –tactisch opzicht te zijn gegroeid, maar vooral ook op mentaal vlak.