Nieuws

Bericht 1031 t/m 1040 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Wedstrijd van de gemiste kansen

20 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een ruststand van 10-13 uiteindelijk met 26-30 verloren van Bentelo. In het begin van de wedstrijd deden beide ploegen weinig voor elkaar onder.

lees meer

Dames B2 van Eurotech Bevo Hc zet zegereeks voort

20 januari 2014

Vorige week troffen de dames B2 van Eurotech Bevo Hc de dames van Vios B1. Een niet te onderschatte tegenstander, de dames moesten dus niet te makkelijk over deze wedstrijd denken en meteen vanaf het startsignaal volle bak er tegen aan gaan.

lees meer

Wendy van Wanrooij stopt vooralsnog als TC-lid aan de dameskant

19 januari 2014

Helaas heeft Wendy van Wanrooij besloten om per 31-12-2013 te stoppen als TC-lid aan de dameskant. Omdat ze een groter takenpakket heeft gekregen op haar werk is het voor haar niet meer mogelijk de werkzaamheden voor de TC met werk en privé te combineren.

lees meer

Overtuigende overwinning Bevo heren recreanten 1

18 januari 2014

Afgelopen donderdag stond de wedstrijd Eurotech Bevo Hc tegen Hercules op het programma. Een wedstrijd waar je nooit van te voren weet hoe deze gaat aflopen. Veel emotie, passie en vechtlust zijn de aspecten tijdens deze confrontaties.

lees meer

David tegen Goliath

18 januari 2014

De nummer 1 tegen de nummer 2 van de competitie. De mannen van Eurotech Bevo D1 ontvingen de reuzen van Manuel uit Venray. Een belangrijke wedstrijd voor de titel.

lees meer

Herpakken!

17 januari 2014

De dames van Bevo leken hard op weg zich omhoog te spelen in de dit jaar knotsgekke dames eerste divisie. Met uitzondering van koploper DSS en de laatste maanden wegzakkende twee onderste teams, Fortissimo en Nieuw Heeten, blijken de nrs. 2 tot en met 12 elke week tot verrassingen in staat.

lees meer

Dames 1 presenteert: Tessa en Ingrid

17 januari 2014

Zaterdag spelen de dames van Eurotech BevoHc een thuiswedstrijd tegen Bentelo. Het wordt dan ook weer eens tijd om een aanhanger van Dames 1 te presenteren! Deze week zijn dat er zelfs twee; Ingrid Janssen en Tessa Timmermans.

lees meer

Dames D kennen de spelregels!

15 januari 2014

Op zondag 5 januari jl. is het voltallige team dames D4 en een deel van de D2 naar de spelregeltestdag in Sittard geweest.

lees meer

Pittig dubbelprogramma voor Eurotech Bevo Hc

14 januari 2014

Het nieuwe jaar is twee weken oud en daarmee staat de Nederlandse eredivisie weer op het punt om uit haar winterslaap te ontwaken. Na de Limburgse Handbal Dagen in de slotdagen van december en de wedstrijden van het Nederlands team in de eerste weken van januari kunnen de spotlights weer volledig gericht worden op de strijd in de competitie.

lees meer

Oranje U18 loopt kwalificatie voor EK mis

14 januari 2014

De Oranje-talenten van de U18-ploeg zijn er afgelopen week niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het EK in Polen. In het openingsduel werd nog wel met ruime cijfers gewonnen van Georgië, 26-36, daarna moesten de Oranje-mannen echter de overwinningen laten aan de concurrentie.