Nieuws

Bericht 1021 t/m 1030 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc blijven verliezen.

26 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het PSV die er voor zorgde dat de punten in Eindhoven bleven.

lees meer

Adjudant Jeroen Hegger

26 januari 2014

Op zondagmiddag 26 januari is Jeroen Hegger uitgeroepen als adjudant van de Jeugdprins Jor de iërste.

lees meer

Gemakkelijk avondje voor Eurotech Bevo Hc

26 januari 2014

Het einde van de reguliere competitie nadert en daarmee ook de ontknoping in de strijd om de play off-plaatsen

lees meer

Twee ploegen uit vorm....wie herpakt zich zaterdag?

25 januari 2014

De dames van Bevo verkeren duidelijk niet in topvorm. Dit in combinatie met enkele fysieke ongemakken heeft ervoor gezorgd dat met uitzondering van Westlandia thuis op 4 januari (de laatste overwinning) januari een maand lijkt te worden om snel te vergeten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Maud Versleeuwen

25 januari 2014

Aankomende zaterdag spelen de dames van EurotechBevoHC in Eindhoven tegen PSV. Tijd dus om weer een speelster te presenteren. Deze week is het weer een van de jonkies van de groep; Maud Versleeuwen. Maud woont in Panningen, is 17 jaar oud en speelt naast Dames 1 ook nog bij de Dames A.

lees meer

Geslaagde netwerkbijeenkomst bij Peelpush Meijel

24 januari 2014

De tweede netwerkbijeenkomst van de serie Limburg Onderneemt Meet&Greet TopSport in Limburg vond zondagmiddag 19 januari jl. plaats bij Volleybalvereniging Peelpush te Meijel.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A laten zich niet verrassen!

22 januari 2014

Afgelopen weekend waren de Houtense Heren A op bezoek in De heuf voor de returnwedstrijd van de Landelijke Competitie. Aanvang van deze wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst was om 16.00.

lees meer

Speciale training voor BEVO dames E-jeugd

22 januari 2014

Dinsdag 21 januari kregen de dames E1-E2 en E4 van BEVO Hc een speciale training te verwerken. Op uitnodiging van het kader, Els Kersten, Jolanda Kuijper en Esmee Gootzen werd de training geleid door dames A trainer Frank Kersten.

lees meer

Eurotech Bevo Hc snakt naar punten

21 januari 2014

Na twee achtereenvolgende duels op vreemde bodem, moeten de heren van Eurotech Bevo Hc ook voor hun derde wedstrijd in het nieuwe jaar op reis. Eindbestemming is dit keer Den Haag.

lees meer

Puntloze start voor Eurotech Bevo Hc

20 januari 2014

De heren van Eurotech Bevo Hc zijn het nieuwe jaar begonnen. In één week werden meteen twee duels afgewerkt tegen in beide gevallen hoger geplaatste teams. In beide gevallen werd verloren.