Nieuws

Bericht 1001 t/m 1010 van in totaal 1530 berichten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Sarah Lovas

09 januari 2014

Vorige week zijn de dames het jaar goed gestart met een winst op Westlandia. Deze week staat de eerste uitwedstrijd van 2014 op het programma en zal er dus, net zoals vorig jaar, weer een speelster gepresenteerd worden: Sarah Lovas.

lees meer

Prima 6e plaats voor Dames C1 op Hasselt-toernooi

08 januari 2014

Op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar nam het dames C 1 – team deel aan het sterk bezette toernooi in Hasselt. Vanwege de andere leeftindsindeling in Belgie kwam men uit in een hogere leeftijdscategorie.

lees meer

ERIMA en Bevo HC verlengen samenwerkingsovereenkomst

08 januari 2014

a de laatste thuiswedstrijd in 2013 van Bevo HC tegen Quintus, tekende Jan Karis van Bevo HC en Arian Verrijt van ERIMA teamsport BV een nieuwe langdurige samenwerkingsovereenkomst.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc beginnen het nieuwe jaar goed

05 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn het goede jaar goed begonnen. Na een spannende wedstrijd waarbij het verschil pas in de laatste 10 minuten werd gemaakt won men uiteindelijk toch nog ruim van Westlandia.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A verslaan Fiqas Aalsmeer Heren A met ruime cijfers in De Heuf

05 januari 2014

Afgelopen Zondagmorgen om 11.45 stond de returnwedstrijd gepland van Eurotech Bevo Heren A en Fiqas Aalsmeer Heren A.

lees meer

Spelers van Eredivisieclub BEVO geven handbalclinic bij MHV in Mill

04 januari 2014

Afgelopen vrijdagmiddag kwam de droom van vele jonge handballers uit. Handballen met spelers uit de top van de eredivisie. In de sporthal in Mill werd een clinic georganiseerd.

lees meer

Goede voornemens...

03 januari 2014

Allereerst wensen het team van dames 1 en de begeleiding u en de uwen het beste voor het jaar 2014. Vervolgens gaan de dames van Bevo over tot de orde van de dag. Zaterdag wacht immers "business as usual"

lees meer

Heren A ontvangt koploper Aalsmeer

01 januari 2014

Op zondag 5 Januari ontvangen de Eurotech Bevo Heren A, de koploper, Fiqas Aalsmeer

lees meer

Kick-off party voor Team Leon

27 december 2013

Op 17 januari zal er een groot sponsorfeest gehouden worden in De Heuf. Dit is de Kick-off party voor Team Leon, het team dat de Mont Ventoux op gaat fietsen om geld op te halen voor ALS onderzoek.

lees meer

Uitslagen Limburgse HandbalDagen

27 december 2013

Eurotech Bevo Hc is al jaren een vaste waarde in het deelnemersveld van de Limburgse HandbalDagen. Ook dit jaar is het team van Martin Vlijm van de partij.