Nieuws

Bericht 1001 t/m 1010 van in totaal 1576 berichten.

lees meer

Voor Eurotech Bevo Hc kan het echte werk beginnen

16 februari 2014

Voor de heren van Eurotech Bevo Hc stond afgelopen zaterdag het laatste duel uit de reguliere competitie op de planning.

lees meer

Meewerken aan feestavond?!

14 februari 2014

De Bevo-dames kenden tot op heden een wisselvallig seizoen. Er werden hele goede potten gespeeld, welke afgewisseld werden met mindere potten. Dit zorgde voor een moeizaam competitieverloop.

lees meer

Dubbelprogramma Eurotech Bevo Hc in sporthal De Heuf

11 februari 2014

Na het gelijkspel in de inhaalwedstrijd tegen Hurry Up heeft Eurotech Bevo Hc nog 1 punt nodig om plaats 4 op de ranglijst en daarmee 2 bonuspunten veilig te stellen.

lees meer

Eurotech Bevo Heren A verslaan Hercules A met ruime cijfers

10 februari 2014

De uitwedstrijd tegen de mannen van Hercules Den Haag zat coach Robin Gielen nog “vers ”in het geheugen die helaas werd verloren met 4 doelpunten verschil.

lees meer

Ontketend Eurotech Bevo Hc vergroot degradatiezorgen Fortissimo

09 februari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zichzelf zondagmiddag in Cothen een goede dienst bewezen.

lees meer

Eurotech Bevo Hc en Hurry Up delen de punten

09 februari 2014

In de strijd om de play off-plaatsen stond twee wedstrijden voor het einde van de competitie een interessante ontmoeting op het programma. In Panningen ontving Eurotech Bevo Hc als nummer 4 van de ranglijst het twee plaatsen lager geklasseerde JMS/Hurry Up.

lees meer

Niveau hoog houden!

07 februari 2014

Het afgelopen weekend bracht een enorme opsteker voor de dames van Eurotech Bevo HC. In een partij waarin de dames zich qua inzet van hun beste kant lieten zien werd runner-up Kwiek in eigen huis naar een grote nederlaag toe gespeeld.

lees meer

Dames 1 presenteert: Linda van den Broek

07 februari 2014

Aanstaande zondag staat voor de Dames 1 al de op één na laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie voor dit seizoen op het programma. De dames reizen af naar Cothen, waar ze spelen tegen Fortissimo. Er zal dus weer een speelster van Dames 1 worden gepresenteerd: Linda van den Broek.

lees meer

Eurotech Bevo Hc krijgt aanval te verduren

04 februari 2014

Met nog twee speelrondes voor de boeg is de strijd om de play off-plaatsen spannend te noemen. Van aankomend tegenstander JMS/Hurry Up mag Eurotech Bevo Hc nog een stevige aanval verwachten op plaats 4.

lees meer

Na spannende wedstrijd winst van Heren A tegen Dongen

03 februari 2014

Op Zondag 2 Februari betraden de mannen van Coach Robin Gielen de sporthal in Dongen, De Salamander , voor de returnwedstrijd van de Landelijke competitie Heren A.