Nieuws

Bericht 91 t/m 100 van in totaal 239 berichten.

lees meer

Herpakken!

17 januari 2014

De dames van Bevo leken hard op weg zich omhoog te spelen in de dit jaar knotsgekke dames eerste divisie. Met uitzondering van koploper DSS en de laatste maanden wegzakkende twee onderste teams, Fortissimo en Nieuw Heeten, blijken de nrs. 2 tot en met 12 elke week tot verrassingen in staat.

lees meer

Dames 1 presenteert: Tessa en Ingrid

17 januari 2014

Zaterdag spelen de dames van Eurotech BevoHc een thuiswedstrijd tegen Bentelo. Het wordt dan ook weer eens tijd om een aanhanger van Dames 1 te presenteren! Deze week zijn dat er zelfs twee; Ingrid Janssen en Tessa Timmermans.

lees meer

Offday dames Eurotech Bevo Hc

12 januari 2014

De dames van Eurotech BevoHc hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door in en tegen Nieuwegein kansloos te verliezen.

lees meer

Iets goed te maken!

09 januari 2014

Aankomende zaterdag reizen de Bevo-dames af richting Nieuwegein. Tegen de dames van Nieuwegein is echter wat goed te maken.

lees meer

Dames 1 presenteert: Sarah Lovas

09 januari 2014

Vorige week zijn de dames het jaar goed gestart met een winst op Westlandia. Deze week staat de eerste uitwedstrijd van 2014 op het programma en zal er dus, net zoals vorig jaar, weer een speelster gepresenteerd worden: Sarah Lovas.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc beginnen het nieuwe jaar goed

05 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn het goede jaar goed begonnen. Na een spannende wedstrijd waarbij het verschil pas in de laatste 10 minuten werd gemaakt won men uiteindelijk toch nog ruim van Westlandia.

lees meer

Goede voornemens...

03 januari 2014

Allereerst wensen het team van dames 1 en de begeleiding u en de uwen het beste voor het jaar 2014. Vervolgens gaan de dames van Bevo over tot de orde van de dag. Zaterdag wacht immers "business as usual"

lees meer

Belangrijke overwinning dames Eurotech Bevo Hc

22 december 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag in Honselersdijk een knappe overwinning geboekt tegen het reserve team van Quintus.

lees meer

Nog een zware dobber...

20 december 2013

Na vorige week zelf enkele kansen te hebben laten liggen op een stunt van jewelste, kwam koploper DSS in extremis en met een beetje mazzel weg uit Panningen met 2 punten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Fieke Arnoldussen

20 december 2013

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd van 2013 op het programma voor Dames 1. Ze spelen uit tegen Quintus 2 en er zal dus ook deze week weer een speelster gepresenteerd worden; Fieke Arnoldussen.