Nieuws

Bericht 91 t/m 100 van in totaal 241 berichten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Maud Versleeuwen

25 januari 2014

Aankomende zaterdag spelen de dames van EurotechBevoHC in Eindhoven tegen PSV. Tijd dus om weer een speelster te presenteren. Deze week is het weer een van de jonkies van de groep; Maud Versleeuwen. Maud woont in Panningen, is 17 jaar oud en speelt naast Dames 1 ook nog bij de Dames A.

lees meer

Wedstrijd van de gemiste kansen

20 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een ruststand van 10-13 uiteindelijk met 26-30 verloren van Bentelo. In het begin van de wedstrijd deden beide ploegen weinig voor elkaar onder.

lees meer

Herpakken!

17 januari 2014

De dames van Bevo leken hard op weg zich omhoog te spelen in de dit jaar knotsgekke dames eerste divisie. Met uitzondering van koploper DSS en de laatste maanden wegzakkende twee onderste teams, Fortissimo en Nieuw Heeten, blijken de nrs. 2 tot en met 12 elke week tot verrassingen in staat.

lees meer

Dames 1 presenteert: Tessa en Ingrid

17 januari 2014

Zaterdag spelen de dames van Eurotech BevoHc een thuiswedstrijd tegen Bentelo. Het wordt dan ook weer eens tijd om een aanhanger van Dames 1 te presenteren! Deze week zijn dat er zelfs twee; Ingrid Janssen en Tessa Timmermans.

lees meer

Offday dames Eurotech Bevo Hc

12 januari 2014

De dames van Eurotech BevoHc hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door in en tegen Nieuwegein kansloos te verliezen.

lees meer

Iets goed te maken!

09 januari 2014

Aankomende zaterdag reizen de Bevo-dames af richting Nieuwegein. Tegen de dames van Nieuwegein is echter wat goed te maken.

lees meer

Dames 1 presenteert: Sarah Lovas

09 januari 2014

Vorige week zijn de dames het jaar goed gestart met een winst op Westlandia. Deze week staat de eerste uitwedstrijd van 2014 op het programma en zal er dus, net zoals vorig jaar, weer een speelster gepresenteerd worden: Sarah Lovas.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc beginnen het nieuwe jaar goed

05 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc zijn het goede jaar goed begonnen. Na een spannende wedstrijd waarbij het verschil pas in de laatste 10 minuten werd gemaakt won men uiteindelijk toch nog ruim van Westlandia.

lees meer

Goede voornemens...

03 januari 2014

Allereerst wensen het team van dames 1 en de begeleiding u en de uwen het beste voor het jaar 2014. Vervolgens gaan de dames van Bevo over tot de orde van de dag. Zaterdag wacht immers "business as usual"

lees meer

Belangrijke overwinning dames Eurotech Bevo Hc

22 december 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag in Honselersdijk een knappe overwinning geboekt tegen het reserve team van Quintus.