Nieuws

Bericht 81 t/m 90 van in totaal 241 berichten.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc in slotfase langs Internos

16 februari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond hun 3de zege op rij geboekt.

lees meer

Meewerken aan feestavond?!

14 februari 2014

De Bevo-dames kenden tot op heden een wisselvallig seizoen. Er werden hele goede potten gespeeld, welke afgewisseld werden met mindere potten. Dit zorgde voor een moeizaam competitieverloop.

lees meer

Ontketend Eurotech Bevo Hc vergroot degradatiezorgen Fortissimo

09 februari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zichzelf zondagmiddag in Cothen een goede dienst bewezen.

lees meer

Niveau hoog houden!

07 februari 2014

Het afgelopen weekend bracht een enorme opsteker voor de dames van Eurotech Bevo HC. In een partij waarin de dames zich qua inzet van hun beste kant lieten zien werd runner-up Kwiek in eigen huis naar een grote nederlaag toe gespeeld.

lees meer

Dames 1 presenteert: Linda van den Broek

07 februari 2014

Aanstaande zondag staat voor de Dames 1 al de op één na laatste uitwedstrijd van de reguliere competitie voor dit seizoen op het programma. De dames reizen af naar Cothen, waar ze spelen tegen Fortissimo. Er zal dus weer een speelster van Dames 1 worden gepresenteerd: Linda van den Broek.

lees meer

Mooie overwinning dames Eurotech Bevo Hc

02 februari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van Klink Nijland/Kwiek uit Raalte.

lees meer

Lastig, maar het wordt tijd voor punten...!

01 februari 2014

Al enkele weken hebben de dames van Bevo het moeilijk. In verschillende wedstrijden zijn er verscheidene kansen geweest om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar er werden steeds veel (100%-)kansen gemist.

lees meer

Dames 1 presenteert: Kelly Smits

01 februari 2014

Aankomend weekend spelen de dames van Eurotech BevoHc een thuiswedstrijd tegen Kwiek uit Raalte en er zal dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Kelly Smits. Kelly is 28 jaar en ze is één van de twee keepsters van het team. Inmiddels is dit al haar derde seizoen bij Bevo.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc blijven verliezen.

26 januari 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het PSV die er voor zorgde dat de punten in Eindhoven bleven.

lees meer

Twee ploegen uit vorm....wie herpakt zich zaterdag?

25 januari 2014

De dames van Bevo verkeren duidelijk niet in topvorm. Dit in combinatie met enkele fysieke ongemakken heeft ervoor gezorgd dat met uitzondering van Westlandia thuis op 4 januari (de laatste overwinning) januari een maand lijkt te worden om snel te vergeten.