Nieuws

Bericht 61 t/m 70 van in totaal 239 berichten.

lees meer

Opnieuw verlies dames Targos Bevo Hc

28 september 2014

Nadat de dames van Targos Bevo Hc vorige week in Eindhoven tegen hun eerste competitie nederlaag opliepen hebben ze zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen.

lees meer

Sterke seizoensstart dames Targos Bevo Hc

15 september 2014

De dames van Targos Bevo Hc zijn sterk aan het nieuwe seizoen begonnen. Nadat ze vorige week DSVD in Deurningen hadden verslagen met 20-27 werd zondagmiddag in de Heuf gewonnen van VENECO/Velo uit Wateringen.

lees meer

Een terug- en vooruitblik van Dames 1

16 april 2014

Het seizoen 2013/2014 kwam afgelopen weekend abrupt ten einde. De dames van Bevo verpletterden tegenstander Borhave gisteren in de eerste helft. In de tweede helft sijpelde echter door dat Kwiek er toch in was geslaagd om uit bij Bentelo te winnen.

lees meer

Geen play off voor Eurotech Bevo Hc ondanks overwinning

13 april 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun laatste wedstrijd in de nacompetitie ruim weten te winnen. Doordat concurrent Klink Nijland Kwiek in Bentelo wist te winnen spelen zij om een plek in de eredivisie tegen Hellas uit Den Haag.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc komen net tekort in Raalte

09 april 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun sterke optreden van afgelopen zondag tegen Bentelo geen vervolg kunnen geven.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc veroveren koppositie!!!

06 april 2014

Afgelopen vrijdagavond reisden de dames van Eurotech Bevo Hc af naar de Ardennen ter “voorbereiding” op de belangrijke wedstrijd van zondag tegen Bentelo. Na een geslaagd team weekend werd er voorafgaand aan de wedstrijd nog een lunch genomen bij Da Kapello in Panningen.

lees meer

Belangrijke wedstrijd Dames 1

04 april 2014

Aanstaande zondag speelt Dames 1 in De Heuf een belangrijke wedstrijd tegen Bentelo. Afgelopen zondag hebben de dames Borhave in eigen huis verslagen en hierdoor ligt weer alles open in de nacompetitie.

lees meer

Uitstekende overwinning dames Eurotech Bevo Hc

30 maart 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om plek 1 in de nacompetitie.

lees meer

Dames 1 - Klink Nijland / Kwiek

24 maart 2014

De nacompetitie voor Dames 1 is inmiddels in volle gang. Op woensdag 26 maart komt immer Klink Nijland / Kwiek op bezoek in De Heuf.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc beginnen nacompetitie met verlies

23 maart 2014

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben hun eerste wedstrijd in de nacompetitie niet in winst weten om te zetten.