Nieuws

Bericht 31 t/m 40 van in totaal 240 berichten.

lees meer

Damesteam Bevo versterkt zich met twee talenten

26 mei 2015

De damesselectie van Bevo heeft zich versterkt met twee talenten, Ilya Belgareh en Inge van Lankveld. Zij zullen als linkshanders met name de rechterzijde van het veld gaan versterken.

lees meer

Gomes jaar langer bij dames 1

02 mei 2015

Trainer Osvaldo Gomes heeft zijn contract bij het eerste damesteam van Targos Bevo HC met een jaar verlengd.

lees meer

Dames Targos Bevo Hc sluiten nacompetitie in mineur af

20 april 2015

In een goed gevulde sporthal de Heuf hebben de dames van Targos Bevo Hc ook hun laatste wedstrijd in de nacompetitie niet weten te winnen. Borhave bleek uiteindelijk over de langste adem te beschikken en maakte het verschil in de laatste 10 minuten van de wedstrijd.

lees meer

Fortissimo maatje te groot voor dames Bevo

16 april 2015

In de voorlaatste wedstrijd van de play-off bleken de dames van Bevo woensdag niet opgewassen tegen Fortissimo: 21-28. De ploeg uit Panningen blijft daardoor met één punt onderaan staan in de nacompetitie.

lees meer

Geen revanche op PSV voor dames Bevo

13 april 2015

De dames van Targos Bevo HC zijn er niet in geslaagd revanche te nemen op PSV na de thuisnederlaag eerder in de play-offs.

lees meer

‘De play-offs gebruiken als voorbereiding op volgend seizoen’

11 april 2015

Voor de dames van Targos Bevo HC wacht zaterdag de laatste uitwedstrijd van het seizoen. In Eindhoven wacht PSV.

lees meer

Wederom geen overwinning dames Bevo in play-offs

30 maart 2015

De uitwedstrijd tegen Borhave in de play-offs bleek voor de dames van Targos Bevo HC een te grote horde. Het team uit Borne was met 26-17 te sterk voor de Panningse ploeg.

lees meer

Eerste puntje voor dames 1 in play-offs

26 maart 2015

De dames van Targos Bevo HC hebben woensdagavond hun eerste punt gepakt in de play-offs. Uit bij Fortissimo werd met 26-26 gelijkgespeeld. Zondag wacht de op papier lastigste wedstrijd van de play-offs: uit tegen Borhave.

lees meer

‘Zaterdag zo snel mogelijk vergeten’

25 maart 2015

De play-offs begonnen voor de dames van Targos Bevo HC in mineur. Zaterdag werd met 25-24 verloren van PSV. De nederlaag tegen de nummer vijf van de reguliere competitie kan woensdag alweer rechtgezet worden in de uitwedstrijd tegen Fortissimo.

lees meer

Dames 1 onderuit in eerste duel van de play-offs

23 maart 2015

De dames van Targos Bevo HC hebben hun eerste wedstrijd in de play-offs verloren. In Panningen werd het 25-24 voor de gasten van PSV uit Eindhoven.