Nieuws

Bericht 241 t/m 250 van in totaal 1578 berichten.

lees meer

Pim Augustinus: Een spannende pot in Volendam

29 september 2017

Tegen KV Sasja een bloedstollende wedstrijd. Hoe heb jij die wedstrijd ervaren? Ik denk zoals het publiek dat ook heeft ervaren, een spannende pot tot letterlijk de laatste minuut.

lees meer

Voorbeschouwing Heren 2 met Rob van Bokhoven

29 september 2017

Even terugkijken en vooruitblikken met trainer Rob van Bokhoven. Ook dit jaar ben jij weer verantwoordelijk voor de talentenploeg van Herpertz Bevo Hc. Wat is dat voor een ploeg?

lees meer

Programma Bevo teams

28 september 2017

Zaterdag 30 september: 19:00: Kras/Volendam - Herpertz Bevo Hc Een treffen tussen twee teams met ambities. Kan Herpertz Bevo de stijgende lijn voortzetten?

lees meer

Herpertz Bevo Hc in slotfase voorbij HV Sasja

24 september 2017

PANNINGEN - Herpertz Bevo Hc en HV Sasja hebben in De Heuf een wedstrijd met vele gezichten afgewerkt. Lang zag het er naar uit dat de Belgen met de winst naar Antwerpen zouden afreizen. Echter na het uitvallen van routinier Kevin Jacobs bij de gasten kon een conditioneel beter Herpertz Bevo Hc de zege naar zich toetrekken.

lees meer

Niek Jordens: Seizoensstart een goed vervolg geven

22 september 2017

Vooruitblik met cirkelspeler Niek Jordens van Herpertz Bevo Hc. De Heren van Herpertz Bevo Hc wonnen afgelopen week knap in Aalsmeer met 28-29. De ploeg van Jo Smeets krijgt zaterdagavond het puntloze Sasja op bezoek.

lees meer

Talent van de week: Roos Bouwmeester

22 september 2017

Zaterdag speelt Heren 1 de thuiswedstrijd tegen Sasja HC. Ook deze wedstrijd hebben we een Talent van de Week: Roos Bouwmeester. Roos is 11 jaar en speelt in de D4.

lees meer

Even voorstellen: stagiaires Sports Performance

19 september 2017

In het kader van Herpertz Bevo HC als leerbedrijf hebben we onlangs besloten om twee stagiaires van de Minor Sport Performance van Fontys Eindhoven bij ons aan de slag te zetten.

lees meer

Wedstrijdverslagen DS1 - H2 en HA

18 september 2017

De dames 1 van Herpertz Bevo Hc speelden een verdienstelijke wedstrijd in de dekking afgelopen zaterdag, alleen de aanval kwam maar moeizaam tot scoren.

lees meer

Kostbare eerste zegen Herpertz Bevo Hc in Aalsmeer

17 september 2017

PANNINGEN – Herpertz Bevo Hc heeft aan het langste eind getrokken in een aantrekkelijk handbalduel tegen Fiqas Aalsmeer in Aalsmeer. Na een 15-14 achterstand bij rust, won de Panningse ploeg met 29-28 in de slotminuut.

lees meer

De Livestream van de Bene-League wedstrijden worden verzorgd door Fanseat

15 september 2017

Het zal je zeker niet ontgaan zijn maar vanaf dit seizoen zal de livestream voor de BENE-League wedstrijden verzorgd worden door FanSeat.