Nieuws

Bericht 221 t/m 230 van in totaal 238 berichten.

lees meer

Geen tweede overwinning tegen Handbalacademie

17 februari 2011

Nadat in september de allereerste competitie wedstrijd tegen de handbalacademie nog gewonnen werd moesten de dames van Eurotech-Bevo Hc woensdagavond in Geleen toch hun meerdere erkennen tegen de handbalacademie.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen degradatieduel

30 januari 2011

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag na een niet goede maar wel spannende wedstrijd nipt verloren van Fortissimo.

lees meer

Ruime nederlaag dames Eurotech-Bevo Hc tegen koploper

23 januari 2011

De dames van Eurotech-Bevo Hc hebben zaterdagavond 20 minuten goed partij kunnen geven tegen T+A/VOC Amsterdam. Vervolgens kwam men met name aanvallend tekort.

lees meer

Ingrid Segers wil vertrouwen terugbrengen bij Bevo-dames

17 januari 2011

Aan de zoektocht naar een nieuwe trainer/coach voor het eerste damesteam van Eurotech Bevo Hc is een einde gekomen. Met grote tevredenheid kan de technische commissie van de handbaleredivisionist nu de komst van Ingrid Segers melden.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen degradatieduel

10 januari 2011

De dames van Eurotech-bevo Hc hebben zich zelf een slechte dienst bewezen door van het tot gisteren puntloze DSS uit Heemskerk te verliezen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

25 november 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben woensdagavond na een ruststand van 13-14 met 27-32 verloren van Huyser E&O. In een van beide kanten rommelige wedstrijd ging het lange tijd gelijk op.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc spelen verdienstelijk maar verliezen van beter Hellas

14 november 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zondagmiddag goed partij gegeven tegen een van de sterkste ploegen uit de eredivisie.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc winnen bekerduel

11 november 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben in de eerste ronde van het nationale bekertoernooi het Valkenburgse Iason ondanks de nodige tegenstand uitgeschakeld.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen in Raalte

07 november 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond in een matige wedstrijd de punten niet mee naar Panningen kunnen nemen.

lees meer

SEW een maatje te groot voor dames Eurotech Bevo Hc

24 oktober 2010

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een ruststand van 11-16 met 23-34 verloren van een op alle fronten beter spelend Kiddyworld/SEW.