Nieuws

Bericht 201 t/m 210 van in totaal 1597 berichten.

lees meer

Moeizame zege Herpertz Bevo Hc

17 december 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo HC heeft zich hersteld na de nederlaag tegen Fiqas Aalsmeer. De klus tegen KV Sasja Hc werd geklaard. De Belgen leidden bij de rust nog met 12-10,

lees meer

Wedstrijdverslagen Heren B 17-12

17 december 2017

Na de nipte nederlaag tegen Noav moesten de heren de draad oppakken tegen de Geleense ploeg. Uit was het enkele maanden geleden ook al een gelijkopgaande wedstrijd.

lees meer

Balsponsor en Wedstrijdsponsor Herpertz Bevo Hc.

15 december 2017

Uit handen van speler Wouter Sas ontving directeur Daan Janssen van ASDESK, na afloop van de wedstrijd Herpertz Bevo Hc – FIQAS Aalsmeer, de wedstrijdbal. ASDESK is gespecialiseerd in asbestinventarisatie

lees meer

Nieuwe sponsor: KTS Schreurs

14 december 2017

Joris Schreurs, eigenaar van KTS Schreurs (Heibloem) is een nieuwe sponsor van Herpertz Bevo Hc. Tijdens de pauze van de wedstrijd Herpertz Bevo Hc tegen FIQAS Aalsmeer is het contract ondertekend.

lees meer

Fiqas Aalsmeer wint beladen topper tegen Herpertz Bevo HC

10 december 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo HC is tegen de eerst thuisnederlaag opgelopen. Een zeer gemotiveerd Fiqas Aalsmeer was vanaf de eerste minuut goed bij de les.

lees meer

Euregionaal handbaltoernooi - heren B - 23 december in de Heuf!

10 december 2017

Op zaterdag 23 december vindt er een Euregionaal handbaltoernooi voor de heren B plaats in de Heuf. De contacten zijn gelegd met ATV Biesel, Initia Hasselt en Sporting NeLo.

lees meer

Wedstrijdverslagen Heren B 8-12

10 december 2017

De heren B1 moesten aantreden tegen laagvlieger EHC.Al snel werd al duidelijk dat dit geen echte wedstrijd zou worden.

lees meer

Talent van de week: Clim Janssen

07 december 2017

Zaterdag 9 december staat er een topper op het programma in de BENE-League. Heren 1 speelt dan de thuiswedstrijd tegen Fiqas Aalsmeer. Beide ploegen hebben na 12 wedstrijden evenveel punten.

lees meer

Van Bevo Hc naar het GROTE ORANJE.

05 december 2017

Angela steenbakkers, geboren in Venlo en opgegroeid in het plaatsje Beringe, heeft vanaf haar zesde bij Bevo Hc gespeeld. “Na een mooie tijd bij Bevo was ik toe aan een nieuwe uitdaging, een volgende stap.

lees meer

Terechte puntendeling Herpertz Bevo Hc

03 december 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo Hc heeft ook de return tegen Sporting NeLo niet kunnen winnen. In Neerpelt werd het 33-33. Gezien het spelbeeld gedurende de wedstrijd een terechte puntendeling.