Nieuws

Bericht 201 t/m 210 van in totaal 1533 berichten.

lees meer

Even voorstellen: stagiaires Sports Performance

19 september 2017

In het kader van Herpertz Bevo HC als leerbedrijf hebben we onlangs besloten om twee stagiaires van de Minor Sport Performance van Fontys Eindhoven bij ons aan de slag te zetten.

lees meer

Wedstrijdverslagen DS1 - H2 en HA

18 september 2017

De dames 1 van Herpertz Bevo Hc speelden een verdienstelijke wedstrijd in de dekking afgelopen zaterdag, alleen de aanval kwam maar moeizaam tot scoren.

lees meer

Kostbare eerste zegen Herpertz Bevo Hc in Aalsmeer

17 september 2017

PANNINGEN – Herpertz Bevo Hc heeft aan het langste eind getrokken in een aantrekkelijk handbalduel tegen Fiqas Aalsmeer in Aalsmeer. Na een 15-14 achterstand bij rust, won de Panningse ploeg met 29-28 in de slotminuut.

lees meer

De Livestream van de Bene-League wedstrijden worden verzorgd door Fanseat

15 september 2017

Het zal je zeker niet ontgaan zijn maar vanaf dit seizoen zal de livestream voor de BENE-League wedstrijden verzorgd worden door FanSeat.

lees meer

Robin Jansen: Focus op Fiqas Aalsmeer

15 september 2017

Na het gelijkspel tegen Sporting Nelo wacht zaterdag een lastige uitwedstrijd in Aalsmeer. Fiqas Aalsmeer dat de eerste BeneLeague wedstrijd ruim verloor op bezoek bij de Lions (36-24) is uit op revanche.

lees meer

HA en H2 dit weekend te zien in de Heuf

15 september 2017

Talenten nieuws: Zowel de Heren A als Heren 2 spelen aankomend weekend een thuiswedstijd.

lees meer

Winst Dames 1, Verlies Heren 2

12 september 2017

Winst voor de Dames 1 Winst was er zondagmiddag wel voor de Dames 1 van Bevo. De gerenoveerde ploeg die vooral heel jong is...

lees meer

DJ Gezocht!

11 september 2017

Word jij de nieuwe DJ van Herpertz Bevo HC Heren 1,2 of Dames 1? Wil je wat betekenen voor de vereniging en ervaring opdoen in een gezellig team van DJ's?

lees meer

Gouverneur Bovens bij Herpertz Bevo Hc

11 september 2017

Op woensdag 6 september jl. bezocht Gouverneur Bovens onze club en SportArena De Heuf. Hij sprak met Heren 1 aanvoerder Pim Augustinus, interviewde diverse spelers van de Heren B en Dames C en B.

lees meer

Herpertz Bevo Hc geeft zekere zege uit handen

10 september 2017

Herpertz Bevo Hc heeft een zekere zege uit handen laten glippen tegen debutant Sporting Nelo uit Neerpelt in de eerste wedstrijd in de BENE league.