Nieuws

Bericht 21 t/m 30 van in totaal 238 berichten.

lees meer

Speciale overwinning dames Targos Bevo HC

12 september 2016

Na een indrukwekkende 1 minuut stilte i.v.m. het overlijden van Zsuzsanna Lovas Nagy begonnen de dames aan hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen.

lees meer

Opnieuw winst dames Targos Bevo HC

28 februari 2016

De dames van Targos Bevo HC hebben zondagmiddag hun vierde overwinning op rij geboekt. De reserves van Virto Quintus werden in een aantrekkelijke wedstrijd op een 28-24 nederlaag getrakteerd.

lees meer

E.H.V.DC1 – Targos BEVO DC1

15 februari 2016

De eerste helft was er mooi spel, soms wat foutjes of speelden we de bal niet goed over, maar dat pakten we wel weer goed op. We stonden binnen een paar minuten voor met 0-2

lees meer

Belangrijke winst dames Targos Bevo Hc

14 februari 2016

De dames van Targos Bevo Hc hebben zondagmiddag een belangrijke stap gezet richting lijfsbehoud in de eerste divisie. In een aantrekkelijke wedstrijd werd PSV uiteindelijk op een ruime nederlaag getrakteerd.

lees meer

Ruime overwinning dames Targos Bevo Hc

08 november 2015

De dames van Targos Bevo Hc hebben zichzelf een goede dienst bewezen door met ruime cijfers te winnen van hekkensluiter VENECO/VELO uit Wateringen.

lees meer

Targos Bevo Hc- United Breda

26 oktober 2015

Na twee nederlagen stond vandaag de wedstrijd tegen Breda op het programma, ook deze club had nog geen wedstrijden gewonnen.

lees meer

Eerste overwinning dames Targos Bevo Hc

12 oktober 2015

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond na een bloedstollende eindfase de eerste winst van dit seizoen weten te behalen.

lees meer

Dames Bevo niet opgewassen tegen Hellas

13 september 2015

De dames van Targos Bevo Hc hebben zaterdagavond hun eerste wedstrijd van het seizoen ruim verloren. In de eigen Heuf was Hellas Den Haag met 28-18 te sterk.

lees meer

Damesteam Bevo versterkt zich met twee talenten

26 mei 2015

De damesselectie van Bevo heeft zich versterkt met twee talenten, Ilya Belgareh en Inge van Lankveld. Zij zullen als linkshanders met name de rechterzijde van het veld gaan versterken.

lees meer

Gomes jaar langer bij dames 1

02 mei 2015

Trainer Osvaldo Gomes heeft zijn contract bij het eerste damesteam van Targos Bevo HC met een jaar verlengd.