Nieuws

Bericht 181 t/m 190 van in totaal 1533 berichten.

lees meer

Talent van de week: Josha Leijten

16 oktober 2017

Aanstaande zaterdag speelt Heren 1 de derby tegen OCI-Lions. Natuurlijk hebben ook nu weer een Talent van de week

lees meer

Weer twee punten voor HB1

16 oktober 2017

HB1: Vandaag stond de wedstrijd tegen EHC in Leidschendam op het programma. De wedstrijd had een flitsende start, want al snel stond het 0-4 in het voordeel van Bevo.

lees meer

Herpertz Bevo Hc wint lastige uitwedstrijd in Zwartemeer

15 oktober 2017

PANNINGEN- Herpertz Bevo Hc heeft de lastige uitwedstrijd tegen JMS Hurry Up in Zwartemeer met 25-23 gewonnen. Gedurende de hele wedstrijd was de Panningse ploeg de dominerende ploeg.

lees meer

Voorbeschouwing: JMS Hurry-up - Herpertz Bevo Hc

14 oktober 2017

De heren van Herpertz Bevo Hc mogen aanstaande zaterdag voor de 3de keer dit seizoen een verre busrit maken. Dit keer is in Zwartemeer het team van JMS/Hurry-up de tegenstander.

lees meer

LIMBURGSE HANDBAL DAGEN 2017 OOK IN SPORTHAL PANNINGEN

09 oktober 2017

De 30e editie van de Limburgse Handbal Dagen zal gespeeld worden in twee sporthallen: eentje in de gemeente Sittard-Geleen en de andere in De Heuf in Panningen.

lees meer

Bijna perfecte voorstelling Herpertz Bevo Hc

08 oktober 2017

PANNINGEN- In de 3e thuiswedstrijd van het nog prille BENE-league seizoen heeft Herpertz Bevo Hc op indrukwekkende wijze afgerekend met Callant Tongeren.

lees meer

Talent van de week: Lino Jansen

07 oktober 2017

Aanstaande zaterdag speelt Heren 1 thuis tegen Callant Tongeren. Deze week is Lino Jansen het Talent van de week. Lino is 11 jaar en speelt in de D1. Zijn favoriete speler is Robin Jansen. Kom dus allemaal kijken in de Heuf. De wedstrijd begint om 20.00.

lees meer

Scheidsrechters bedankt!

07 oktober 2017

I.v.m. de week van de scheidsrechters is ook op diverse social media al aangegeven dat het leuk is de scheidsrechters in het zonnetje te zetten.Zeker uit dankbaarheid en respect voor de scheidsrechters.

lees meer

Nick de Kuyper: Even terug op het oude nest

06 oktober 2017

Na het verlies in Volendam gaat Herpertz Bevo Hc weer op zoek naar 2 punten. Tegenstander in sporthal de Heuf is het Belgische Callant/Tongeren. Tongeren, dat vorige week tegen Lions bijna voor een stunt zorgde, is erop gebrand om de punten uit Panningen mee te nemen.

lees meer

Wat doet Bevo Hc voor de scheidsrechters?

06 oktober 2017

In deze tijd waarin allerlei zaken rond scheidsrechters een “hot item” is (alleen al kijkend naar bijv. de leveringsplicht), sluit het NHV ook dit jaar weer aan bij de landelijke Week van de Scheidsrechter 2017.