Nieuws

Bericht 141 t/m 150 van in totaal 241 berichten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Pien Koopmans

14 september 2013

Dames 1 speelt dit weekend uit en om het thuisfront toch op de hoogte te houden van het wel en wee van dames 1 rondom wedstrijden publiceert Dames 1 het wedstrijdverslag en de voorbeschouwing aan het begin van de week en nu ook personal profiles.

lees meer

Graadmeters...

10 september 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben afgelopen weekend een uitstekende competitiestart beleefd Hoewel de dames van Bevo een prima pot speelden was zichtbaar dat United Breda op dit moment nog niet gerekend mag worden tot de topteams in de eerste divisie. Dat mag wel gezegd worden van DSS.

lees meer

Uitstekende competitiestart dames Eurotech Bevo HC

09 september 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen overtuigend gewonnen. Nieuwkomer United Breda werd met grote cijfers verslagen.

lees meer

De dames mogen weer

03 september 2013

Aankomende zaterdag is het zover…. Dames 1 van Bevo komt weer officieel in actie. Na een zware nacompetitie, een lang naseizoen en een lange en zware voorbereidingsperiode wordt zaterdag de competitie gestart tegen United Breda.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc beëindigen nacompetitie

13 mei 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond in Raalte hun laatste wedstrijd gespeeld van de nacompetitie.

lees meer

Verliezend Eurotech Bevo Hc snakt naar het einde

03 mei 2013

De dames van Eurotech bevo Hc hebben woensdagavond ook hun 5de wedstrijd in de nacompetitie ruim verloren. Het lange seizoen gaat de ploeg van trainer Osvaldo Gomes nu opbreken.

lees meer

Dames verliezen ook laatste thuiswedstrijd

28 april 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen niet weten te winnen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc “starten voorbereiding nieuwe seizoen”

22 april 2013

Het was op voorhand al duidelijk uitgesproken dat de nacompetitie vooral in het teken zou staan als start van de voor bereiding op het nieuwe seizoen.

lees meer

Opnieuw verlies dames Eurotech Bevo Hc

18 april 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben ook de 2de wedstrijd in de nacompetitie niet weten te winnen. In Panningen bleek DSS uit Heemskerk een maatje te groot voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Sportieve revanche?

16 april 2013

Na de zwakke wedstrijd tegen DSVD, waarvan uiteindelijk het behaalde punt als enige van belang bleek (plaatsing nacompetitie), volgde een zwakke wedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie uit bij Borhave. Deze week nu twee thuiswedstrijde om het beter te gaan doen.