Nieuws

Bericht 131 t/m 140 van in totaal 241 berichten.

lees meer

Opnieuw geen punten voor dames Eurotech Bevo Hc

07 oktober 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het HV Nieuwegein dat beide punten mee nam uit Panningen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Wim Knippenbergh

05 oktober 2013

In de weken dat er een thuiswedstrijd wordt gespeeld zullen aanhangers van dames 1 aan u worden gepresenteerd. De supporter die wij willen presenteren is: Wim Knippenbergh.

lees meer

Zaterdag 5 oktober - Bevo Hc vs Nieuwegein

04 oktober 2013

Aankomende zaterdag treden de Bevo-dames thuis aan tegen Nieuwegein. Nieuwegein is een team dat twee jaar geleden uit de eredivisie degradeerde en waarbij het team toen uit elkaar viel.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc spelen gelijk in Naaldwijk

30 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond 1 punt meegenomen uit Naaldwijk. Na een ruststand van 13-16 werd het uiteindelijk 27-27, een uitslag waren beide ploegen tevreden mee konden zijn.

lees meer

Dames 1 presenteert: Anke Richters

27 september 2013

Aankomende zaterdag staat de tweede uitwedstrijd op het programma voor Dames 1 en zal er dus weer een speelster worden gepresenteerd. Deze week is dit: Anke Richters. Anke is één van de twee keepsters van Dames 1 en daarnaast ook de aanvoerder van de ploeg.

lees meer

Geluk afdwingen

26 september 2013

Deze week wordt in Naaldwijk aangetreden tegen WPK/ Westlandia. Westlandia is een van de vele handbalclubs uit het Westland en maakte vorig seizoen een verdienstelijke rentree in de eerste divisie.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc verliezen opnieuw

23 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdag al hun 2de nederlaag geleden van dit nog prille seizoen. In Panningen waren de reservers van Quintus te sterk voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Dames 1 presenteert: De Dweilmeiden

20 september 2013

In de weken dat er een thuiswedstrijd wordt gespeeld zullen aanhangers van dames 1 aan u worden gepresenteerd. Tevens zal er dan een voorbeschouwing op de aankomende thuiswedstrijd worden gedaan met de betreffende supporter(s). De eerste supporters die wij willen presenteren zijn de dweilmeiden: Rachel & Tessa.

lees meer

Quintus, sportieve revanche voor vorig seizoen en vorige week...

18 september 2013

De reserves van Quintus zijn aankomende zaterdag de tegenstander van de Bevo-meiden in de eigen hal de Heuf. Dit team eindigde vorig jaar boven de Bevo-meiden en levert ieder jaar enkele meiden door aan Quintus 1.

lees meer

Ruime nederlaag dames Eurotech Bevo Hc

15 september 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de goede seizoensopening van vorige week geen vervolg kunnen geven. In Heemskerk werd na een ruststand van 14-12 uiteindelijk met 32-20 verloren van DSS.