Nieuws

Bericht 121 t/m 130 van in totaal 238 berichten.

lees meer

Ook Kwiek te sterk voor Eurotech Bevo Hc

27 oktober 2013

de dames van Eurotech Bevo hebben de goede lijn van afgelopen week niet weten voort te zetten. In Raalte was Kwiek met name in de 2de helft te sterk en won dan ook verdiend met 30-19.

lees meer

Dames 1 presenteert: Annette Bukkems

26 oktober 2013

Deze week staat de uitwedstrijd tegen Kwiek op het programma en is het tijd om weer een speelster te presenteren namelijk; Annette Bukkems. Voor Annette is het inmiddels al haar vierde seizoen bij Bevo Dames 1.

lees meer

En nu doorpakken!

23 oktober 2013

Aankomende zaterdag wordt door dames 1 in Raalte aangetreden tegen Kwiek. Deze ploeg is thuis nog ongeslagen en voornemens deze status te behouden. De dames gaan proberen ook Kwiek op 9 punten te houden en daarmee zelf de stroeve seizoenstart definitief weg te poetsen.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc winnen van PSV

21 oktober 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond hun 2de overwinning van dit seizoen behaald. Nadat beide ploegen elkaar met de rust nog in evenwicht hielden(12-12) werd het uiteindelijk 27-22 voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

lees meer

Tijd om op te gaan staan!

18 oktober 2013

De Bevo-dames zijn met uitzondering van de openingswedstrijd, stroef aan het seizoen begonnen. Zaterdag wacht PSV, de ploeg die juist heel goed is gestart in de competitie.

lees meer

Zwakke 2de helft nekt dames Eurotech Bevo Hc

14 oktober 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben ook hun 3de uitwedstrijd van dit seizoen niet in winst weten om te zetten. Na een 14-15 ruststand was het Bentelo dat in de 2de helft orde op zaken stelde en uiteindelijk de wedstrijd met 27-21 wist te winnen.

lees meer

Dames (en begeleiding) snakken naar een overwinning

11 oktober 2013

Na een hele goede openingswedstrijd, die gevolgd werd door een tik op de neus tegen DSS uit, volgden twee ongelukkige wedstrijden, waaruit 1 punt werd gehaald waar het er ook 4 hadden kunnen zijn, is dames 1 in een dipje beland.

lees meer

Opnieuw geen punten voor dames Eurotech Bevo Hc

07 oktober 2013

De dames van Eurotech BevoHc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het HV Nieuwegein dat beide punten mee nam uit Panningen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Wim Knippenbergh

05 oktober 2013

In de weken dat er een thuiswedstrijd wordt gespeeld zullen aanhangers van dames 1 aan u worden gepresenteerd. De supporter die wij willen presenteren is: Wim Knippenbergh.

lees meer

Zaterdag 5 oktober - Bevo Hc vs Nieuwegein

04 oktober 2013

Aankomende zaterdag treden de Bevo-dames thuis aan tegen Nieuwegein. Nieuwegein is een team dat twee jaar geleden uit de eredivisie degradeerde en waarbij het team toen uit elkaar viel.