Nieuws

Bericht 101 t/m 110 van in totaal 240 berichten.

lees meer

Dames 1 presenteert: Fieke Arnoldussen

20 december 2013

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd van 2013 op het programma voor Dames 1. Ze spelen uit tegen Quintus 2 en er zal dus ook deze week weer een speelster gepresenteerd worden; Fieke Arnoldussen.

lees meer

Dames 1 presenteert: Inge van Velthoven

13 december 2013

Deze week staat er voor de Dames een thuiswedstrijd op het programma en zal er een speelster van Dames 1 worden gepresenteerd; Inge van Velthoven.

lees meer

Koploper DSS op bezoek

13 december 2013

Na een goede reeks in november met 4 overwinningen in 5 wedstrijden brak begin december een harsloze periode aan met uitwedstrijden tegen Borhave en United Breda.

lees meer

Opnieuw nederlaag dames Eurotech Bevo Hc

08 december 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc zij zondagmiddag in Breda opnieuw tegen een nederlaag opgelopen. Tegen United Breda werd uiteindelijk met 19-16 verloren.

lees meer

Dames 1 presenteert: Romy van Ratingen

07 december 2013

Deze week staat er wederom een uitwedstrijd voor de Dames op het programma. Zondag spelen ze tegen United Breda. Er zal dus weer een speelster worden voorgesteld en deze week is dat Romy van Ratingen.

lees meer

Nu twee helften!

07 december 2013

Vorige week speelde de dames 1 een zwakke eerste helft en slaagde er bijna in dit in de tweede helft recht te zetten.

lees meer

Zwakke eerste helft zorgt voor ruime nederlaag

01 december 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben de stijgende lijn van afgelopen 2 weken geen vervolg kunnen geven. In Borne werd na een zwakke eerste helft uiteindelijk met 26-18 verloren.

lees meer

Dames 1 presenteert: Demi Smolenaers

29 november 2013

De komende twee weken staan er voor Dames 1 twee uitwedstrijden op het programma. Aankomende zondag wordt gestart tegen Borhave in Borne. Er wordt dus weer een speelster gepresenteerd en deze week is dat een nieuwkomer bij Bevo; Demi Smolenaers

lees meer

Naar de subtop, zonder hars

28 november 2013

De dames van Bevo hebben de weg omhoog gevonden en hebben na de eerste dubbelslag en de eerste uitzege een plaatsje in de middenmoot veroverd (plaats 8). De verschillen in de competitie zijn echter klein.

lees meer

Dames Eurotech Bevo Hc vinden weg omhoog

24 november 2013

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond ruim gewonnen van promovendus Nieuw Heeten. Door deze overwinning stijgt de ploeg 3 plaatsten en is ze momenteel terug te vinden op plaats 8 op de ranglijst.