10 uit 5 voor Heren 2 

Voor de vijfde keer op een rij won afgelopen zondag de heren 2 van Eurotech Bevo HC de thuiswedstrijd. Na een niet zo goed begin van de competitie hebben de heren 2 de weg naar boven gevonden.

De heren 2 van Bevo begonnen afgelopen zondag niet overtuigend, waarvan Venus Nieuwegein handig gebruik maakte. De gehele eerste helft keken de heren 2 tegen een achterstand aan, waardoor de ruststand van 9-12 voor Nieuwegein het gevolg was.

 

Na de rust zag het er in eerste instantie niet naar uit dat de heren van Bevo van gedachten waren veranderd. Maar na enkele fabelachtige stops van keeper Robin Berkers, die overigens 5 van de 7 penalty’s stopte en in iedere helft maar 6 goals tegen kreeg, zagen ook de rest van de spelers het licht. Met enkele schitterende aanvallen, waar een niet onbelangrijk aandeel goals voor rekening kwamen van cirkelspeler Niek Jordens, kwam Bevo terug van 12-16 naar 16-16, en ging vervolgens over Nieuwegein heen. Nieuwegein kreeg geen grip meer op de wedstrijd en de heren van Bevo maakte daar dankbaar gebruik van. De wedstrijd was hard en bij vlagen zelfs gemeen, waardoor ook de heren scheidsrechters de handen vol hadden.

 

De einduitslag van 22-18 was zeker behaald door hard werken en doorzettingsvermogen.

 

Van harte gefeliciteerd heren en hou dit vast.